Šta je novo?

"SS mini Bench" - build

Zaboravih da te pitam za GPU drzac, jel to ima da se kupi negde ili si seckao neko kuciste?

secam se davne 2004-te da sam video pleksi kuciste sa neonkama u prodavnici ,cena je bila oko 26.000din, a skoro na limundu isto to ode za 3500din

svidjaju mi se ovakve out of box stvari , ta bench "kucista" od metala i sperploce znaju da kostaju papreno, a ovo jos bolje izgleda sa pleksijem. razmisljam sta da uradim sa svojim,ili cu ga potapati u ulje ili ga kacim na zid :)

Pa jedno je kuciste a drugo bench tabla, daleko konfornije za rad i sa mnogo vise mogucnosti hladjenja, samim tim retki su i kupci, zato su bench table skuplje

Zaboravih da te pitam za GPU drzac, jel to ima da se kupi negde ili si seckao neko kuciste?

Ovaj PCIe drzac je originalni Dimastech, inace imam kompletni nacrt za isti ali cekam da se nakupi potrebe za jedno 3 komada pa da ih izrezem u limu i prefarbam, ispod toga mi se ne isplati investicija ;)

Ovaj PCIe drzac je originalni Dimastech, inace imam kompletni nacrt za isti ali cekam da se nakupi potrebe za jedno 3 komada pa da ih izrezem u limu i prefarbam, ispod toga mi se ne isplati investicija ;)

Jel ima da se kupe negde kod nas ti drzaci ili moraju da se seckaju?

evo ja se malo zabavljam sa novim hardwareom, Asus MVE i Asus r9 280x DC2t....

IMG_20131220_185706.jpg IMG_20131220_185718.jpg

Lepo izgleda :) Ja bi trebao krajem sledece nedelje da pocnem da pravim bench table od drveta(medijapana) :happy:

Meni ne, nego samo informativno ako planiras kada ce biti gotovo, posto me zanima kako ce ispasti :)

Ma totalno sam opusten, planovi se menjaju iz nedelje u nedelju, kako ce sve ovo na kraju izgledati nemam ni pojima, ukupno imam tri makine pa konbinujem sta i kako ali i dalje fali hardwarea za koji treba novac, a nisu bas srecna vremena...

Da,zaista u Srbiji nisu srećna vremena i kao da sve gore postaje umesto sve bolje...ali nadam se da ćeš relativno skoro moći da završiš sve ovo onako kako si i planirao. Od plate da odvajaš za ovo verovatno nije baš jednostavno za izvesti, ali ruke napred i pravo u pobede !

Lagano ali sigurno, posto koristim mogu da dopunim onim sto mislim da fali tako da su usledili ove sitnice, centralni nosac da bi ipak bila cvrsca jer vodeni blokovi su teski po 1Kg svaki, bocni nosaci za 120mm ventove i nosac prekidaca (naravno Vandal RED )

IMG_20140401_104523.jpg IMG_20140401_104535.jpg

Polako ali sigurno. :)
Odlično je!

Jako brzo se blizi kraj jer me je Asus nedelja ubrzala , uskoro nastavak i nadam se do kraja nedelje pun pogodak ... :)

IMAG0072.jpg

Svaka cast! :)

Odlicno Shone, perfektno sve druze, kao i uvek !

Totalno sam zaboravio na ovaj tvoj rad, drago mi je da ces se takmiciti.

Lokomotiva se zahuktava :) Izgleda sve ozbiljnije nema sta. Jos 8 dana do takmicenja....:whip:

Bas je mocno :smoke:. Mnogo bolje nego prva verzija

polako zavrsavam...

IMAG0097.jpg IMAG0098.jpg IMAG0104.jpg IMAG0106.jpg IMAG0100.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno