Šta je novo?

Srpski za Samsung Galaxy Ace?

dzonihsv

Čuven
Učlanjen(a)
18.11.2007
Poena
725
Prvo, čačkao Androide u smislu da se zezam sa ROM-ovima i sličnim, nisam još uvek i neću još uvek (nije moj fon). 🙂

Drugo, pokušao sam preko MoreLocale2 da ubacim srpski, ali bukvalno mi samo 2-3 stvari budu prevedene i to na ćirilici, iako ja izabiram latinicu. Radi se o 2.2.1. verziji Androida. Da l' postoji neki način da ubacim srpski jezik na ovaj fon, bez menjanja rom-ova i sličnog? Da l' možda grešim u nečemu?

I još nešto, kad ubacim hrvatski preko iste aplikacije, sve radi odlično i sve stvari su prevedene, pa me to navodi da srpski nije preveden ili da pokušava da progura ćirilicu (koja nije prevedena).

Hvala.

Ako zelis "kvalitetan" srpski jezik, jedini nacin je da zamenis ROM.

Ne. Tvoj problem u najvećoj meri je što aplikacije nemaju srpski prevod u sebi.

Ne treba mi prevod za aplikacije, već za telefon. Da ''messages'' budu ''poruke'', ''contacts'' ''kontakti'', da ''send message'' bude ''pošalji poruku'' i slično.

Al' ok, ako nema rešenja bez menjanja roma, šta da se radi.

Hvala na odgovorima.

Ubaci zadnji rom za galaxy ace za nas rehion (mislim da je 2.3.6) i imaces i srpski jezik.

Fon je iz Francuske i koristiće se ponovo u Francuskoj.

Neću da se cimam sa time, pošto nije moj telefon. Mislio sam da ako ima neko lako rešenje (kao za hrvatski), onda ok. Ako nema, šta da se radi. U svakom slučaju, hvala na odgovoru.

Nazad
Vrh Dno