Šta je novo?

srpski t9 na 6600 ?

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Zna li neko gde ima das se skine i da li ga je moguce uopshte ubaciti i kako?

Ikskreno, sta ce ti to? Ja ga imam, ali ga ne koristim.. ne znam nije to taj osecaj za feeling :d

Probaj na freak sajtovima.. ;)

Trazio sam po netu ali nikako da nadjem :(
Aj reci mi odakle da skinem..moze i na pm ili tako neshto ;)

Hehe nisi me skontao.. ja imam Srpski T9, ali na SE T610 ne na Nokiji 6600 :)

Rekoh, probaj na Nokija freak sajtovima... ima ih sigurno. (kao npr. za SE sto ima..).

Gugl u ruke ;)

Ma guglirao sam ja i previshe :)
Znam za t610, ima ga i JOBAH ali ne znam da li mozda ima neka fora da se uradi konverzija za 6600 ili tako neshto. Ako neko ima ideju kako da ubacim fajl sa t610 neka javi.

Nikolani je napisao(la):
Srpski na T610? Moze neki info GDE i KAKO :)

Ja sam tako fon kupio.
Sad i tebi.. sta ce ti to? Ja koristim eng uvek. Mada za T9 moze da koristi.. ali praksa (navika?) je nesto drugo.. ;)

Pa na T9 sam i mislio :)
Kad vidim menije na srpskom padne mi mrak na oci :D

Poslednja izmena:
I ja sam mislio na T9 isto :D
Znaci tako sam uzeo telefon... pretpostavljam da po servisima valjaju T9 emea2 firmware pack.

Evo ga srpski T9 koji sam iscupao sa neke Nokie. Ne znam kako tacno funkcionise 6600, ali probaj ovako:
- skini 6600 firmware sa net-a
- u njemu nadji T9 recnike (pocinju sa Copyright...AOL Mobile) i preko jednog od njih presnimi srpski T9
- flash-uj taj FW u svoj telefon

Ne znam kakav header treba da ide ispred svakog T9 za Nokia telefone; posmatraj firmware i utvrdi ako nema na netu :)

Izgleda da header svakog T9 recnika kod N 2100 (mislim da sam sa tog modela skinuo T9) ima izgleda 49 bajtova i sadrzi 4-bajtni jezicki kod (ENGL = engleski), a header prvog T9 recnika ima 55 bajtova i sadrzi i string "LDB".

Verovatno postoje i stringovi koji obelezavaju kraj svakog T9 kao i jedan string za kraj svih T9.

Mozda ce da ti pomogne header Siemens telefona:
http://forum.gsmhosting.com/vbb//showthread.php?s=&threadid=57341

A ovde sam opisao ubacivanje T9 u Siemens:
http://www.vlada.co.sr

Prilozi

• srpski t9 sa nokia.zip
    71.8 KB · Pregleda: 50
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno