Šta je novo?

Srpski HoN klan

Ako neko citao ovo sada, dodjite online da igramo mech protiv klana BD. :)

Bre Miloše, al si loš. :) Prvi put sam video da neko ne može da se snađe sa Deadwood-om. Za buduća vremena, evo kako se igra:

Čim dobiješ ulti vreme je da kreneš da kolješ, pazi samo da imaš mane do kraja, trebaće ti. Prvo iščupaš drvo. Sada zavisi od toga koliko si vešt, idealno bi bilo da ga prvo uhvatiš u rotten grasp, pa kreneš na njega, ali sigurnija opcija je da ga prvo gađaš drvetom, što ga uspori i olakša ti da ga uhvatiš u rotten grasp. Nakon što si ga prikovao, priđi i odalami ga willowmaker-om, ako to nije dovoljno da ga ubije, tresni ga još par puta i to je to, zato je zgodno da još uvek imaš drvo u ruci. Gledaj da ulti iskoristiš tako da ako ima još protivnika, oni budu iza njega. Još jedna stvar, nemoj da dozvoliš da te protivnici vrte oko šumice kao juče, iskrči šumu i preseci im put.

Aj veceras oko 23-24h da igramo ako je neko raspolozen :)

Miloše, da li mogu da dobijem pozivnicu za klan? Moj nickname je Canyoubelive!

Poslao sam invite. Nadam se da ce da ti stigne kada se ulogujes. Ako ne stigne, pozvacu te kada budem video da si online.

Pozdrav svima.

Video sam HoN po igraonicama nedavno pa me zanima da li znate gde moze da se dobije pozivnica za igru? Rekose mi ljudi da se to deli po 3 pozivnice po igracu, right?

Da, po nekim igraonicama je zaziveo HoN trenutno.
Pozivnice dobijas od nekog od trenutnih igraca koji imaju aktivan nalog, u poslednjem talasu dobijanja, svi igraci su dobili po 3 pozivnice (mada sam ja svoje nazalost razdelio).
Sve sto je potrebno je da u temi (ali ne ovoj, ova tema sluzi za dogovaranje kao sto sam naslov kaze) Heroes of Newerth ostavis svoj mail sa molbom da ti neko posalje beta key, i valjda ce se neko sa viskom kljuca javiti i poslati ti.
Pozdrav.

Sinoć smo vala baš dobro otprašili par partija. Ja sam dve zadnje bio loš, ali nas je Marsovac izvukao.

A kad vi to igrate kad vas ja ne vidim, daj da ugovorimo neko vreme.

Meni je nick Andhaka :) Kazite neko vreme pa da odigramo nekoliko partija :D

Vrh Dno