Šta je novo?

Srpske Strategije

johnny_rasta

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2007
Poena
319
Da li postoje strategije u kojima postoji Srbija, da igram sa Srbijom, i tako to...

Preporucite mi sto bolje strategije....

U Hearts of Iron mozes da vodis Srbiju. Imas kompletnu vladu sa istorijskim licnostima i generale koji su postojali, od Draze do Tita i Koste Nadja. Igra pocinje tridesetih a zavrsava se oko 1950.

Europa Universalis bilo koji deo

postoji mod za medieval total war 2, mislim da je sicillian vespers. iskreno nisam mogao da ga igram jer nisam uspeo da patchujem tw

Hvala vam. A jel su to mozda preterano stare igre, da ih ne trazim. Inace, pokusacu sve da ih nadjem, da vidim vrede li sto...

Lords of the Realms, prvi deo,ne znam u drugom da li postoji mogucnost.

Josh jedna preporuka za Knights of honour, najbolja strategija te vrste i jedna igra, a da nije Civilizacija, koja mi nije dosadna posle 1 prelaska. Ono sto je najbolje je da cak i na hard tezini moguce pobediti sa Srbijom.

Poslednja izmena:
Po meni Knights of Honor je smesna igra u poredjenju sa Europom.

Superpower

Probaj to ,moj brat to igra.Vise igra podseca na globalnu dominaciju i slicno.
Mozes uzeti bilo koju zemlju iz ex-YU :D

Preporuka za igranje: Hearts of Iron 2 - Doomsday (nije pre1k istorija).

Poslednja izmena od urednika:
Elem, KoH patch 1.03 dosta podize tezinu igre i tesko da ces naci vojsku da sparta mapom, a da je sastavljena od seljaka, ovog puta je opstanak drzave koju vodis podosta ugrozen tj. nije vise tako lako osvojiti citav svet (igricin :)) i sto je jos bitnije potreba za CDom nestaje, znaci, instaliras, nalepis patch i igras :)

Pored Europa Universalis meni jedna od najomiljenijih igara :banana:

Poslednja izmena:
E bas cu isprobati KOH sa tim 1.3 pecom , ranije je bio lagan i na hard tezini.
Veci broj jednica fali jako. Da je veca raznovrsnost bilo bi opako.

@colt imas na pm, lekciju iz istorije.

Moracu da nabavim tu igru taj Koh!

Poslednja izmena:
Posto sam video kako dosta ljudi u ovom threadu hvali KOH, odlucio sam da je nabavim. I sad da stavim svoj potpis u vezi Knights of Honor, igra je zaraznija od ebole! Znaci nije mi jasno kako sam uspeo da propustim ovaj biser posto sam zaljubljenik u RTS-ove, pogotovo one malo slozenije.

Igram je vec neko vreme i mogu reci da je odlicna, poceo sam kao Zeta oko 1000 godine i pokorio sam pola komsiluka, unistio Ugare, Bugare, Austrijance a kad zatrazim White Peace na primer od Nemacke oni samo sto mi ne lizu cizme - non stop se pominje ono "mighty Serbia" u diplomatskim porukama.

Stvarno su isli do detalja u igri, na primer. dam mladjem sinu krunu a ovaj stariji dize bunu i pali sela po despotiji ili uzmem za kraljicu neku princezu od arabije a ova u roku od 30min igre rodi 6 dece... znaci LOL! Inace dobra je fora kad u'vatim spijuna - oni komentari, "Speak dog! Who's your master" ili nesto kao "You'll never leave this dungeon alive", mucenje, otkup ili glavu na panj - znaci cepao sam od smeha.

U svakom slucaju svaka preporuka od mene.

Poslednja izmena:
Jel' probao neko najnoviji Lords of the realm 3, i on je star vise godina koliko znam?

I ja sam nabavio, bas ovo sam trazio, znaci super je igra do bola. Napalio sam se na ovo, hvala svima koju su mi preporucili.

Video sam screenshotove na interentu, bezveze izgleda, tako da ti verujem.

Nazad
Vrh Dno