Šta je novo?

Srećna Nova 2008. godina!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
srecna nova 2k8 ;)

Svim clanovima foruma zelim srecnu i bericetnu 2008. :)
I da nas napajanje sluzi :D

Snecna vam Nova Godina!!!Sve najbolje i najlepse u 2008-oj!!!

Svim ljudima na forumu želim srećnu Novu Godinu i što više novog hardvera. cheers

Srecna nova 2008. godina svim forumasima!:)

Ajmo ljudi...srećna nova i sve najbolje.
Puno sreće, zdravlja i uspeha. :D
Pozdrav. :wave:

Srecna Nova godina i od mene :)

Da bude puno zdravlja, srece, rada i truda!

Ljudi svima vam zelim jos mnogo, mnogo lepog druzednja ovde ,)

Srecna 2008 svima, i zelim Vam svima zdravlja i malo srece ... sve ostalo ima kod Kineza :d:d:d

Svim clanovima ove forum sekcije sve najbolje u novoj 2008.godini !!

Svima sve naj naj, puno srece i zdravlja ... A ovima shto su prvog od 3 pa do nekih 12 ujutru pisali placam participaciju za lecenje:D:D:D i coca colu usput :d... Pa ljudi da li ste bili negde, neki alkohol, zemske bilo shta ??? Ili je to ona populacija od 40+ koja ne slavi vishe, pa u 3 ujutru bleji na netu :D

Aj uzdravlje :wave:

Poslednja izmena:
Evo i ja se dokopah računara, pa reko aj da čestitam svima NG.

Srećna vam nova godina. Puno sreće (sa primercima CPU-u), zdravlja (obavezno rukavice dok se radi DryIce sesija), uspeha (da bude što više svetskih rekorda) i naravno LJUBAVI (one u RealLife).

Svima koji mi nisu poslali novogodisnju cestitku zelim: da vam izgori jelka, Deda Mraz da se pokenja u vas kamin, a irvasi da siluju vaseg psa.
Obavestavam sve voljene prijatelje koji su mi poslali cestitku za 2007 godinu, da mi se zelje nisu ispunile u molim vas da mi za 2008 godinu posaljete kes.
:)

Poz svima, nisam stigao ranije da se javim, danas sam stigao kuci, mada nije kasno.
Puno zdravlja, a za ostalo cemo lako. :)

Svima koji mi nisu poslali novogodisnju cestitku zelim: da vam izgori jelka, Deda Mraz da se pokenja u vas kamin, a irvasi da siluju vaseg psa.
Obavestavam sve voljene prijatelje koji su mi poslali cestitku za 2007 godinu, da mi se zelje nisu ispunile u molim vas da mi za 2008 godinu posaljete kes.
:)

Poz svima, nisam stigao ranije da se javim, danas sam stigao kuci, mada nije kasno.
Puno zdravlja, a za ostalo cemo lako. :)

Lele tiristore!!!:d:d:d
Dobro napisano:-devil-:

Manijaci, sretna nova:smoke::smoke::wave::wave:

Ok, dosta cestitanja.
Do 2009.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno