- Učlanjen(a)
- 07.04.2006
- Poena
- 350
to i hoću da ti kažem. u kom god stanju da je igra, ako je aktivno update-ovana nije bitno da l je alfa ili dlcNe odredjuje cijena da li je igra AAA vec content a neke od nabrojanih igara gore po istoj ili nizoj cijeni su AAA naslovi. Ne mogu preci preko toga da sam pCARS uzeo za 25€ mjesec dana nakon izlaska, igra zavrsena a na u nekoj alfi. BF4 PREMIUM EDITION (igra s svim DLC-ovima) je bila 2 mjeseca nakon izlaska po 40€ i to na originu. I da ovo kosta 40 ili koliko ce vec € biti. Vidjet cemo kakva ce situacija biti kada izadje ali je ovo meni više 15€ content. Eto ti ARK, ne mozes reci da je njima trebalo 3-4x manje resursa. Prije bih rekao da je obrnuto. Možda ce replayability biti veci ali eto ti gore igre koje imaju vice sadrzaja i koje se mogu naci po upola cijene. Na stranu ukusi ali ako BO3 po izlasku mozes naci ispod 40€, 40$/€ za ovo je bezobrazno.
Space engineers je super igra ali je to naslov koji košta dvadesetak € a ne 40. RUST niej ni 20. 7 days to die 23€.. sjajna igra. Fracture Space koja isto nije zavrsena ali je aktivna od strane developera sa sadrzajem i po forumima kosta yebenih 10€.
Ovo je u rangu sa Insurgency, završena igra. Naslov koji košta 15€ i ako se cesto mogao uzeti za 1-2$.
e sad, cena, sadržaj, aaa i indie... to je sve stvar procene. po meni aaa igre su zapravo samo beskrajno nahajpovani naslovi, pošto ja taj deo produkcije u koji se upumpava lova (šminka, live casting, renderovane sekvence i sl) ionako ubijam zarad dva tri frejma više po sekundi i klikćem kad god krene da smara neki dijalog, jer me priča, kao što rekoh, nimalo ne zanima, a da li se ljulja trava na vetru ili ne... bolje da je uopšte nema. samo mi odvlači pažnju