Šta je novo?

Squad

Ne odredjuje cijena da li je igra AAA vec content a neke od nabrojanih igara gore po istoj ili nizoj cijeni su AAA naslovi. Ne mogu preci preko toga da sam pCARS uzeo za 25€ mjesec dana nakon izlaska, igra zavrsena a na u nekoj alfi. BF4 PREMIUM EDITION (igra s svim DLC-ovima) je bila 2 mjeseca nakon izlaska po 40€ i to na originu. I da ovo kosta 40 ili koliko ce vec € biti. Vidjet cemo kakva ce situacija biti kada izadje ali je ovo meni više 15€ content. Eto ti ARK, ne mozes reci da je njima trebalo 3-4x manje resursa. Prije bih rekao da je obrnuto. Možda ce replayability biti veci ali eto ti gore igre koje imaju vice sadrzaja i koje se mogu naci po upola cijene. Na stranu ukusi ali ako BO3 po izlasku mozes naci ispod 40€, 40$/€ za ovo je bezobrazno.
Space engineers je super igra ali je to naslov koji košta dvadesetak € a ne 40. RUST niej ni 20. 7 days to die 23€.. sjajna igra. Fracture Space koja isto nije zavrsena ali je aktivna od strane developera sa sadrzajem i po forumima kosta yebenih 10€.
Ovo je u rangu sa Insurgency, završena igra. Naslov koji košta 15€ i ako se cesto mogao uzeti za 1-2$.
to i hoću da ti kažem. u kom god stanju da je igra, ako je aktivno update-ovana nije bitno da l je alfa ili dlc :)
e sad, cena, sadržaj, aaa i indie... to je sve stvar procene. po meni aaa igre su zapravo samo beskrajno nahajpovani naslovi, pošto ja taj deo produkcije u koji se upumpava lova (šminka, live casting, renderovane sekvence i sl) ionako ubijam zarad dva tri frejma više po sekundi i klikćem kad god krene da smara neki dijalog, jer me priča, kao što rekoh, nimalo ne zanima, a da li se ljulja trava na vetru ili ne... bolje da je uopšte nema. samo mi odvlači pažnju :)

izasla alpha 7, dodata vozila, mape i dosta izmena u gameplay-u:

Ja sam pazario, i pošto nemam previše slobodnog vremena odigrao sam samo par opuštenih partija i mogu da potvrdim da je igra odlična, pogodili su pravi balans arkade i simulacije. Takođe razvojni tim ima velike ambicije po pitanju toga šta sve planiraju da ubace u igru i za sad imaju odličnu komunikaciju sa igračkom zajednicom.

Ja sam pazario, i pošto nemam previše slobodnog vremena odigrao sam samo par opuštenih partija i mogu da potvrdim da je igra odlična, pogodili su pravi balans arkade i simulacije. Takođe razvojni tim ima velike ambicije po pitanju toga šta sve planiraju da ubace u igru i za sad imaju odličnu komunikaciju sa igračkom zajednicom.

Igrao veoma malo, bar pre par meseci kada sam pokusao ponovo svi do jednog su imali mikrofon, izgledalo mi je ko jaca simulacija cak i od Arme u smislu igranja i opreza, prijava, ozbiljnosti i generalno skill-a. Mozda mi se zapali odlicni ljudi na serveri ili sam ja ubo pravi server :D S obzirom da nisam mogao da koristim mic, brzo ostavio. Kapiram da moze i bez, ali poenta ove igre mislim da je u komunikaciji pre svega.

Igra neko ovo?

Igra je više nego dobra,bolja od ARMA serijala

Meni bas nije, jer u Armi imas vise casual igraca, nesto bolja grafika mi deluje. Ovde ima ako se dobro secam ima malo aktivnih igraca, par servera, i nema sanse da nadjes opustene likove da poigras a da ti ne serendaju i smaraju gde da se nacrtas. A da ne budes hejtovan. U suprotnom i nema smisla nesto da se igra ako se ne ubacis u taj fazon totalno.

Istina,naletio sam na par likova koji su se previše uživeli u ulogu Squad Leadera,pa te kickaju iz squada,napraviš svoj squad i laganica na tenane igraš

ARMA III sam izbrisao,odigrao 100 sati,manje više,smorilo me to traženje servera di se igra pvp,a pun ********* servera sa RPG ili PvE

Ovde mi se svidja sistem gradnje i kamandi,mnogo preprostije napravljeno,i igra se timski

Squad je free od 25. do 28. ko oće da proba sad mu je šansa

Nazad
Vrh Dno