Šta je novo?

Spybot

• Začetnik teme Začetnik teme kdejan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kdejan

Čuven
Učlanjen(a)
21.08.2002
Poena
630
Da li sam ja to preskocio neki bitan detalj u vezi ovog programa ili sta se vec desava??? Kada ste uradili poslednji update? Ako je onaj log tacan, poslednji uspesan update je bio 17 aprila, a od tada nista... 🙁 Jeste da i ranije update nije bio bas preterano cest, ali skoro 6 meseci mi se ipak cini da je mnogo... Da se nije zavukao neki crvic koji sprecava update, mada mi se ovo cini malo verovatno?

Imas staru verziju Spybota, idi na pctv.co.yu, ili na njihov sajt i skinu novu verziju!Ja mislim da ja 1.3 poslednja.

Ajd bas sad cu da probam, inace imam 1.2...

gde spybot smesta updateove? da ne moram svaki put kad formatiram disk da ih skidam...

Sa 1.3 verzijom sam imao problem. Naime, nakon što je skenirao komp, program je izbacio upozorenje, da će ostale fajlove obrisati po idućem startu sistema. Kada sam idući put uključio komp, on je pri startu Win-a, odmah obrisao neke fajlove, a potom me je dočekao divni plavi ekran.
Nakon gomile restarovanja, i pokušaja da uđem u Win, koji su bili propraćeni plavom bojom, zaključio sam da druge nema, i reinstalirao Win...
Mislim da je SpyBot, obrisao neki bitan fajl, za funkcionisanje Win-a, pa Win nije mogao da se startuje... Do čega je to moglo da bude?

Ivane, Spybot pre svakog prčkanja po sistemu i brisanja fajlova napravi restore point. Samo je trebalo da butuješ u safe mod i pokreneš system restore. Poneki malware se zavuče tako duboko u sistem da je neophodno prčkati po vitalnim fajlovima. Mogu samo da pretpostavim da se tu provukla greška.

operic je napisao(la):
gde spybot smesta updateove? da ne moram svaki put kad formatiram disk da ih skidam...
U Spybotovom folderu pa onda u "update". Najcesce "c:\program files\spybot...\updates"

Milanche je napisao(la):
Imas staru verziju Spybota, idi na pctv.co.yu, ili na njihov sajt i skinu novu verziju!Ja mislim da ja 1.3 poslednja.
Ja imam 1.3.1, ali ne mogu da se setim sa kog sajta sam je skinuo (update sa 1.3 na 1.3.1)

morbius je napisao(la):
Ivane, Spybot pre svakog prčkanja po sistemu i brisanja fajlova napravi restore point. Samo je trebalo da butuješ u safe mod i pokreneš system restore. Poneki malware se zavuče tako duboko u sistem da je neophodno prčkati po vitalnim fajlovima. Mogu samo da pretpostavim da se tu provukla greška.

Eeee, setio sam se ja toga, međutim Win se toliko sjebao, da bi se zablokirao, ako bih pokušao startovanje u Safe modu... Tako, da sam morao Format C:

Ivan™ je napisao(la):
Eeee, setio sam se ja toga, međutim Win se toliko sjebao, da bi se zablokirao, ako bih pokušao startovanje u Safe modu... Tako, da sam morao Format C:

Eeeee, ne radi se format c:, vec gazenje postojece instalacije da bi se sacuvali podaci, pogotovo ako je Win bio OK 🙂

ZoNi je napisao(la):
...instaliraj i TeaTimer!

Sta je to uopste? Video sam pri instalaciji, ali nisam shvatio cemu sluzi.

RazbojNick je napisao(la):
Eeeee, ne radi se format c:, vec gazenje postojece instalacije da bi se sacuvali podaci, pogotovo ako je Win bio OK 🙂

Sorry, nisam se dobro izrazio - uradio sam Reapair instalaciju, jer ke Win pre toga bio u vrlo finom stanju...

Nazad
Vrh Dno