Šta je novo?

spy software

kovacm

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2005
Poena
870
Hi,

sad sam prociatao vest na B92

http://www.b92.net/tehnopolis/gadgets.php?nav_id=272989

"Špijuniranje putem mobilnog

Profesionalci za IT bezbednost Adam Lori i Martin Herfurt dokazali su još pre tri godine da Bluetooth tehnologija sa lakoćom može da se “probije” i da se sa jednog mobilnog telefona mogu daljinskim putem špijunirati tekstualne poruke na “žrtvinom” mobilnom, gleda kalendar zakazanih sastanaka ili prisluškuju čitavi razgovori. "

ima li neko iskustva sa ovom vrsto softwarea? koliko to dobro radi? ... da li moze bez instalacije programa na zrtvin telefon da se preko BT pokupe poruke, imenik... drugar mi se svojevremeno hvalio da ima neki software koji radi upravo to (mada mu nisam tada poverovao niti pridavao znacaja ovoj temi).

dakle, da li neko moze da mi procita poruke ili obrise imenik ako mi je samo upaljen BT??

Koliko ja znam, ne može ako mu nisi bar u nekom momentu pre toga dozvolio pristup.
Bilo je par serija telefona sa BT-om pre neku godinu koji su imali bezbednosnu rupu koja je mogla da se iskoristi za čitanje podataka bez autorizacije, ali koliko znam to više nije aktuelno.

Hi,

sad sam prociatao vest na B92

http://www.b92.net/tehnopolis/gadgets.php?nav_id=272989

"Špijuniranje putem mobilnog

Profesionalci za IT bezbednost Adam Lori i Martin Herfurt dokazali su još pre tri godine da Bluetooth tehnologija sa lakoćom može da se “probije” i da se sa jednog mobilnog telefona mogu daljinskim putem špijunirati tekstualne poruke na “žrtvinom” mobilnom, gleda kalendar zakazanih sastanaka ili prisluškuju čitavi razgovori. "

ima li neko iskustva sa ovom vrsto softwarea? koliko to dobro radi? ... da li moze bez instalacije programa na zrtvin telefon da se preko BT pokupe poruke, imenik... drugar mi se svojevremeno hvalio da ima neki software koji radi upravo to (mada mu nisam tada poverovao niti pridavao znacaja ovoj temi).

dakle, da li neko moze da mi procita poruke ili obrise imenik ako mi je samo upaljen BT??

Moze,samo moraces sam da pronadjes program.

Probajte ovo,obrisite .doc.
Trebalo bi da radi.

Prilozi

• ftp_bt_108.jar.doc
    110.7 KB · Pregleda: 210
Obrisi iz naziva fajla ovo na kraju .doc i onda ce biti ftp_bt_108.jar

zar i on ne zahteva autorizaciju pre pristupa ?

Zahteva samo prvi put :) uparis se sa nekim preko BT i posle teraj :d
Ja i drug smo isprobavali on ima 6288 ja k800 :) sve radi odlicno, najjaca fora je za player moze da radi sta hoce sa njim, jednom mi na casu upalio i pojacao do kraja.

Eto,odmah pravite nestasluke u skoli :smoke:.Mora da obrisemo ovo pod hitno.

Ne, najjacha fora je pozivanje kazahtanskog hot lajna :D

postoji jedan jako koristan program za symbian, koji se instalira mimo znanja korisnika (ukoliko on naknadno ne uradi flash), evo nek slika kaze -

f_untitledm_6d2b841.jpg

edit - ovo radi srpski spyshop, ali ukolko dodjete do instalacije sami, ne treba vam niko da vam "prodaje" ovakvo neshto ;)

Poslednja izmena:
da, to je taj oglas...

i koji je to software???

"The 4 best bluetooth hacking software.

"ftp_bt_105": The ultimata bluetooth hacking software. Take control over another phone.
You can for ex.
Copy sms, contacts.
Turn the victims phone of.
Set a note on the display, the victim can┤t take it away.
Control the joystick, numbers and much more.
Start programs, inbox, sent sms, camera and much, much more.
Start/stop mediaplayer, ringtones.
You can do so much that i dont remember all of it.
TRY IT!!!!!!!

"Blooover2": Ses the victims files and send small message.

"BluetoothMessenger": Send small messages to the victim and the victim will not know that it is you.

"STMBlueS": The best software to watch the files the victim have on the phone and then send them to ypur own phone."
Eto mrzelo me da prevodim,programi su za UIQ3 platformu :)

Prilozi

• Bluetooth hack.rar
    202.3 KB · Pregleda: 90
Bogami, zanimljivo. Pitam se koliko kosta taj software iz oglasa, ne verujem da je besplatan?

Nazad
Vrh Dno