Ser_Zile
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.06.2002
- Poena
- 679
ica je napisao(la):Konacno sam dobio odgovor od dilera koji je negativan. Znaci nista od reklamacije.
nisi valda ocekivao da ces dobiti drugu s obzirom da se vidi da je gorela??? :smoke:
ica je napisao(la):Konacno sam dobio odgovor od dilera koji je negativan. Znaci nista od reklamacije.
delimir je napisao(la):Koliko je meni poznato Sinteh je firma koju je upravo Tehnikom i osnovao (zajedno sa MD&Profy-jem). Kako sada moze Sinteh da se pobuni protiv Tehnikoma kada je to, prakticno, jedna kuca 🙂
duksa88 je napisao(la):...
Ajde od vas prodavaca ko ce da mi kaze sta je spaljena komponenta,
Ili jos bolje evo ja cu da dam karticu pa da vidim kako se neko da mi spali tv out....
ica je napisao(la):Ti verovatno placas tih 20-30 evra za instalaciju ili sebe ne smatrash divljakom?
Broz je napisao(la):Ne bi verovao kad bi video...Koliko udje na papire 2X toliko udje sa strane. SVI to rade a pre svega "ozbiljne firme". Uostalom ne bi postale ozbiljne da to nisu radile :S:
duksa88 je napisao(la):A ti Vladd pipni nulu i uzemljenje pa kada ti prikaze 180V onda trazi kvar 5 metara ispod zemlje gde je uzemljenje lose zakacheno
ica je napisao(la):Na Samsung-ov Plano TV je prikacena kablovksa TV i ja sam shtekno video-out sa kartice na scart u tv, i to je radilo odlicno vise od dve nedelje i onda samo jednog dana bum i to je to. Nista nisam uzemljavao or whatever. S tim tv-om i kablom, koji sam koristio, sve je radilo i sa proslom grafickom vise od dve godine.
duksa88 je napisao(la):Evo par istina.
...
E sad se taj signal vodi na isti onaj kondenzator sto sprechava BUM.
E sada ko ce meni da objasni kakve to veze ima sa Teorijama koje prosipaju preprodavci hardvera kojima struka nije a zvaka jeste jacha strana.
Nikola
E sada ko ce meni da objasni kakve to
veze ima sa Teorijama koje prosipaju preprodavci
hardvera kojima struka nije a zvaka jeste jacha
strana
:sceptic:Verovatno svi znate da neki tv-i imaju a
neki nemaju video i audio ulaze tj skart i
chinh.A zasto da bi se ustedelo,ne.Zbog toga sto
u to vreme nije bilo potrebe kada su pravljenji
ili zato sto nisu galvanski odvojeni
:wall:Tj masa im nije na nuli tj cas na +300
cas na minus 300V
:lupko:E kako su one chike sto se zovu
inzinjeri po prirodi pametni ljudi oni su
stavili na antenski izlaz malji kondenzator i
jos nesto dovoljno da prodje samo signal.
Zato smete rukama da pipnete antenu
:trust:"malji kondenzator i jos nesto" = "skalamerija"
I u takvom televizoru u sekundaru struja
ne ubija.Dobro drma ali nije strasno.
:wc:necu ulaziti u srz Pal prenosa
hrominentnog i Luminentnog signala nosioca
boje... jer ko to razume zna i ovo sto
kucam
:beat:E sad sta sa onim TV-ima koji nemaju av
kako ? Ako bi ga prikljucili direktno na pal
dekoder masa koja nije masa tv i masa
kompijutera bi izazvale prasak na tabli sa
osigurachima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari