Šta je novo?

Sprecavanje pozivanja

AlexxandarYo

Čuven
Učlanjen(a)
08.07.2003
Poena
619
Ima li neki program koji moze da spreci pozivanje i konektovanje na odredjene brojeve npr 041****** , 0422***** ili 0424***** itd?

Instaliraj Kerio Personal Firewall. Čim detektuje da se komp konektovao na neki drugi broj, iskoči ti prozor pa možeš da se diskonektuješ...

A možda čovek pita za sprečavanje SAMO 041/042... brojeva?
Nije baš najjasnije ali verujem da bi da spreči "hot line" 🙂
EDIT: za ovo drugo ima jedno pouzdano rešenje:
postrojiš balavurdiju i ... "batina iz raja izašla" :d

Poslednja izmena:
Ovo gore je naravno šala. Nema ljutnje.

@Alexandar
Da li je u pitanju problem da se komp sam kači na net, na neki od pomenutih brojeva (auto dialer), ili bi hteo da na neki način filtriraš konektovanje. Ako nije problem, pojasni malo situaciju pa da vidimo šta se da učiniti.

Da filtriram da niko ne moze da se konektuje na te brojeve ,znaci nemam dialer ili tako neshto a i ja koristim 042 ali 042 110 011 kojim se konektujem na net ISP mi je Verat ali hocu da sprecim mogucnost da se konektuje na Internet putem 041 pristupnih brojeva ili 042 brojeva koji pocinju sa 2 ili 4

Nisam baš siguran da za to što tebi treba postoji adekvatna apliakcija. Jedan od načina bi bilo otvaranje više usera na mašini pri čemu se novim userima dodeljuje "limited" pravo što onemogućava kreiranje novih internet konekcija (postojeće su i dalje aktivne). Međutim to je poprilična zaj*bancija (ponovo otvaraj shortcut-e, proverava da li će kod tih user-a sve raditi kao što je i radilo), sumnjam da je to rešenje koje ti treba. Uglavnom ja ne nađoh ništa što tačno odgovara tvojoj potrebi. Sorry.

Nazad
Vrh Dno