Šta je novo?

Spotify - muzički servis - FAQ i pravila u prvoj poruci

• Začetnik teme Začetnik teme mr008
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa da, dobiješ i key koji ti služi za reaktivaciju ako ti izgubi premium.
Sve u svemu ništa komplikovano.

Meni i mnogima kojima sam poslao radi evo godinama. Nešto ti to nisi dobro uradio.

Masovno se ljudi zale da su to bacene pare sada tako da imas srece. Izuzetak si a ne pravilo. Nekad radilo,sada se ne isplati kockati.

Ma naravno, ne moze niko da garantuje, ali kazem, barem 10ak ljudi znam da su uzeli nakon sto sam im rekao i nemaju problema.
Poenta je samo da ako ti se deaktivira 2 puta u godinu dana napravis novi acc, transfer playliste i lajkovane pesme na njega pa na njemu aktiviras. I tako rokas dalje, ja imam 3 naloga i samo ih vrtim ako mi se neki deaktivira.
Svakako vredi pokusati za 7-8e ako mene pitas.

Sve je to nelegalno, imaš takvih "servisa" mnogo... 🙂

Ugašeni su nulled.to, cracked.io, sellix.io, starkRDP.io i slični forumi pa sad više ne znam gde su se preselili, ali bilo je iste "usluge" po jeftinijoj ceni od upgrader.cc...

Jasno mi je to, ja samo pricam iz mog iskustva i ljudi oko mene.
Pa sad kako je kome volja, najbolja opcija je verovatno da nadjes falimiju i placate mesecno nesto sitno

E to,familija i smanjio si rizik na nulu,finansijski. Moze i to da crkne ali jos nismo culi da su nekom rasturili familiju.😁

sta ovaj upgrader nudi za 8.99$?
to je skuplje od spotify pretplate

Radi dok ne stane. Nekom koju godinu a nekom koji dan ili mesec.

I kad stane reaktiviraš i teraš dalje..

Meni je za tri godine dva puta izgubio premium pa ga samo ponovo aktivirao i nastavio dalje.

Lifetime?

Pa kako to radi?
Kradeno, procurelo... radi dok ne prijavi pravi vlasnik naloga... Nema pravila. Ništa legalno ali uvek se nađe neko da ga hakuju pa se vrti ta priča u krug.
Pre nego što si mogao da kupiš spotify kod nas, omladinac je do toga dolazio besplatno preko nekih telegrama, signala... Sam MTS je prodavao, mislim, poljske naloge na sajtu sa uputstvom how do it 🙂

znaci ne koristis svoj nalog vec dobijes neciji drugi?

Vidim ima i netflix, to tek ne moze dva korisnika na jedan nalog

Mislim da dobiješ podatke koje unosiš.
Pazi, prilično je davno bilo, a mislim da je rekao da sve dobije šta unosi.
Skoro sam odmah napravio regularnu familiju. Pozivnice i slično... ali MORAJU da unesu moju kućnu adresu ako delimo i na mene je nalog.
Ne verujem da je nešto drugačije sa tim kradenim. Tako da ko zna gde Punišer stanuje 🙂

Ne koristiš drugi nalog, svoj koristiš. Nije kupovina accounta, već te sa tvojim nalogom ubace u neku random familiju i dok ta familija postoji imaš premium. Kad prestane da postoji uradiš reaktivaciju, udome te u novu familiju i ideš dalje.

To je ista priča kao i ova naša sa family slotovima, samo što neko otvara unapred naloge. Teško da tu može biti računica da bude lifetime, sem da je lifetime tog naloga.

A ponovo treba da platiš da te ponovo udome?
Ne naravno, pisao sam iznad, imaš key za taj sajt, uneseš key, svoj nalog i klikneš reactivate. I kao što piše na sajtu, taj key važi "lifetime".

To je ista priča kao i ova naša sa family slotovima, samo što neko otvara unapred naloge. Teško da tu može biti računica da bude lifetime, sem da je lifetime tog naloga.

Do sada sam isti key koristio na tri naloga u proteklih par godina, jer nalog može da se udomi samo dva puta godišnje, pa kad to propadne ja aktiviram na drugi nalog i tako u krug.

Razumeo sam ja tebe ali nisi ti mene 🙂
Jeste taj način rada familije, bar kod nas regularnih. Ja pravim, zovem ljude i koriste svoje naloge. Ali moraju da stave moju adresu stanovanja u podacima. Ako se preselim, moraju i oni da se sele, naloge im niko ne dira.
To je ono što mene zanima u tvom slučaju, da li moraš da menjaš adresu kod novog udomljavanja? Mali je nekad morao sa tim kradenim koje su delili na grupama.

Ne može sa isplati regularno otvaranje naloga, prosta matematika. Ne vidim u čemu je problema nazvati to onako kako se i zove, koriščenje tuđih naloga. Kradenih, procurelih... kako su god već nabavljeni.

Razumeo sam ja tebe ali nisi ti mene 🙂
Jeste taj način rada familije, bar kod nas regularnih. Ja pravim, zovem ljude i koriste svoje naloge. Ali moraju da stave moju adresu stanovanja u podacima. Ako se preselim, moraju i oni da se sele, naloge im niko ne dira.
To je ono što mene zanima u tvom slučaju, da li moraš da menjaš adresu kod novog udomljavanja? Mali je nekad morao sa tim kradenim koje su delili na grupama.

Ne može sa isplati regularno otvaranje naloga, prosta matematika. Ne vidim u čemu je problema nazvati to onako kako se i zove, koriščenje tuđih naloga. Kradenih, procurelih... kako su god već nabavljeni.
Dobijes adresu koju stavljas ako te spotify pita, pise "spotify somethimes ask for adress" i daju ti adresu koju uneses ako te pitaju.

Mene do sada nisu pitali, a evo bas sam gledao, od 2023. koristim preko ovog sajta.

Ne postoji prava verifikacija adrese, mozes da napises bilo sta, cak i izmisljene reci. Samo je bitno da svi korisnici familije upistu to isto kada ih pita.

Koliko pra toliko muzike.

Prejeftin je Loseless, prebaci se na Srbiju u neku familiju.
Prihvaćam i neki paket od + 1 euro. Nije problem.😂
Danas mi je naplatilo 99 TR (oko 2 eura). Još mi ide preko Google playa. Prošle godine mi je dva puta prekinulo u ovo doba, ali se moglo normalno nastaviti sa pretplatom...

Prihvaćam i neki paket od + 1 euro. Nije problem.😂
Danas mi je naplatilo 99 TR (oko 2 eura). Još mi ide preko Google playa. Prošle godine mi je dva puta prekinulo u ovo doba, ali se moglo normalno nastaviti sa pretplatom...
Pa srpska student pretplata sa losslesom je 3.29€.
Eto kažeš da si spreman platiti dodatni evro za lossless 😅

Nazad
Vrh Dno