Šta je novo?

Spotify - muzički servis - FAQ i pravila u prvoj poruci

Jel vam Spotify radi normalno? Ja malopre ušao sve plejliste mi prazne a i generalno u koju god da uđem, msm da mi je iskočilo obaveštenje pri dnu nešto u vezi lokacije (mod verzija je u pitanju, ulogovan sam).

Mislim da ne radi bez turske kartice. I ja bih inače postao...

Indijski gift card za godinu dana individual, mada njega nekad nema na Enebi (ima možda na G2A). Može i Egipat uz egipatski paypal, mada ljudi su pisali da su se mučili da dodaju karticu.

A kakva je diskusija sa onim nalozima koje prodaju na KP i Instagramu, oko 1500din 12 meseci premium individual na licnom nalogu?

Sve je to nelegalno i više puta spominjano na forumu kako za spotify tako i za druge servise...

Jel moze neko da objasni proceduru kupovanja indijskog (ili koji je vec najjeftini) naloga? Cisto da se ne bih zeznuo oko neke sitnice.

Prvo kupiš kod za Indiju 12 meseci.Onda Spotify nalog prebaciš sa VPNom na Indiju,ubaciš kod i to je to.

Jel bezbedno da to uradim sa svojim glavnim nalogom? Ili da pravim novi i da se zezam sa prebacivanjem svih playlista?

Lossless will be available up to 24-bit/44.1KHz (FLAC + Widevine).

20250623-140740.jpg

20250623-140743.png

Poslednja izmena:
Da li ce lossless biti dostupan u okviru sadasnjih paketa ili ce postojati neka doplata za tu opciju?

@xtalonix kažu da će verovatno biti potpuno novi paket za lossless i da bi trebalo do kraja godine da se pojavi, ali s obzirom da Spotify to najavljuje od 2021. ništa nije sigurno
According to Bloomberg, Spotify plans to bundle lossless audio into its "Music Pro" subscription tier, which could cost an additional $5.99 monthly on top of existing Premium subscriptions. The package will reportedly include AI-powered remixing tools and exclusive concert ticket access beyond high-quality streaming.

The lossless tier will consume up to 1 gigabyte of data per hour while serving FLAC files, requiring users to have compatible headphones and preferably wired connections.

Poslednja izmena:
Ne. Mora da bude na toj lokaciji gde ti je gift card. Ako probaš da promeniš, ponudiće ti konverziju na paket nove zemlje, ali ćeš morati da doplatiš razliku.

Pokusao sam da napravim novi Spotify nalog, upalio VPN na Nigeriju, probao sam da platim preko Googla, pise da nije zemlja, iako je Spotify u Nigeriji, VPN upaljen i Play Prodavnica na Nigeriji..preko kartice nije moglo pise da je druga zemlja, preko računara sam platio, piše od banke da je naplaćeno a Spotif kaže da je došlo do greške...
Da li neko može da pojasni kako mogu najjeftinije da uzmem premium, uzeo bih single ili duo možda

Pisano je pre par postova - indijski solo plan za oko 15-20 evra uz gift karticu za godinu dana. Država se mora promeniti na Indiju u podešavanjima Spotify naloga. Ne postoji opcija koja radi za Nigeriju.

Poslednja izmena:
Колики битрејт песама је када се намести да увек пушта у највећем квалитету? Јел реално да Јутјуб има значајно јачи звук него Спотифај?

Vrh Dno