m4dsurg3on
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 03.01.2013
- Poena
- 159
Probao sam dok sam imao mb na VPN. Dosta se dobro pokazala. Nije mj se desilo, kao npr. na iTunes radio da često dolazi do ponavljanja pesama.
Nedavno sam na jednom domaćem sajtu pronašao uputstvo za otvaranje naloga sa naših prostora.
Ne zamerite ukoliko svojim postom ponavljam ono što već znate.
Kako napraviti besplatan Spotify nalog?
Ako koristite Chrome browser:
Instalirajte Hola Unblocker plugin za Chrome …
Ako koristite Firefox:
Instalirajte Hola Unblocker plugin za Firefox …
Zatim posetite stranicu https://play.spotify.com/. Klikom na Spotify ikonu otvoriće se meni sa izborom država (koje možete da izaberete). Izaberite USA, tu provereno radi.
Nakon toga će vam se stranica ponovo učitati i moći ćete da se registrujete.
Kada se registrujete, Hola Unblocker možete ukloniti iz Chrome-a i redovno se logovati na Spotify kako iz browser-a, tako i iz Android i Windows aplikacije.
Kada ste ulogovani, ne postoji provera lokacije.
sve to moze sa telefona uz bilo koji VPN program, ja koristim tunnelbear, posle radi login i na kompu bez icega... I nije zauvek resen problem,posle par nedelja se izloguje sam i pise da je pogresna zemlja. Samo se ponovo uloguje preko tunnelbear na telefonu i radi opet na svim uredjajima.
Ih naravno [emoji6] ne radi... Na ovom čuvenom servisu Spotify sam isprobao više kartica nego što možete da zamisliteDa li ste probali sa Intesinom Amex? Meni prolazi za placanje i gde samo lokalne kartice primaju (prilicno cest problem za nemacke sajtove, jer salju iskljucivo u Nemacku)
:laugh::laugh::laugh:Na kraju smo ih zeznuli, platili smo im![]()
Čovek par puta piše da nije problem nalog nego plaćanje srpskom karticom. Ako neko ima odgovor neka se javi.
Sve to bude na radiju samo treba "ubosti".
:wall::wall::wall::wall::wall:boki99;4475987[B je napisao(la):]Mislio sam na fm radio i bio sam sarkastican[/B]. Tvoje poredjenje je apsolutno promasilo temu. Ovde je tema spotify servis. Ako neko hoce da se pretplati verovatno ima svoje razloge za to. Znaci nije tema kako najlakse doci do neke muzike nego upravo spotify servis. Mnogo je lakse imati dostupno u svakom trenutku bilo sta na telefonu nego provoditi sate u skidanju muzike i snimanju na telefon. Zauzima memoriju. Oduzima vreme. Pritom mozda ti nikad ne zatreba. Verovatno imas dobru nameru.
Zato sorry!
Elem, Jel neko primetio razliku u kvalitetu streama izmedju premium naloga i modovane aplikacije? Pitanje je dal modovana aplikacija za bilo koju platformu daje premium kvalitet zvuka?
Duco ajde oladi... Ne davi temu bez potrebe. Ako nemaš ništa korisno da odgovoriš ne piši.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari