Šta je novo?

Spot

BlackKnight

Čuven
Učlanjen(a)
19.03.2005
Poena
609
Treba da nekoj grupi uradim muzicki spot. Oni meni daju video snimak a ja ga malo iskombinujem ali ne znam u kojim programima. Ako neko ima iskustva u ovome ili zna neke dobre programe bio bih zahvalan.

U pravu je Deda 100% :D

Uzeo sam Sony Vegas i Adobe Premiere a sad cu skinuti After Effects. Nesto mi je Premiere komplikovan ali moracu da ga savladam imas li mozda neki link sa nekim pojasnjenjima.

Uf... Nemoj pogresno da me razumes..
Da li si ikada radio neki slican posao... nije samo fora da slozis klipove u jedan veci.. treba da se vodi racuna o izlaznom formatu, da ne mesas interlaced i noninterlaced materijal, da sredis boje po potrebi, da sinhronizujes zvuk i sliku (jer verovatno neces da koristis zvuk sa video snimka vec ces da ubacis studijski snimak ispod).

Kontam ja sve to da je to tako lako onda bi se svi bavili time nego hocu to malo da naucim i zbog faksa jer ce me cekati u buducnosti a i lepo je znati nesto vise.

ulozi u knige tipa biblija ili ucionica u knjizi: citaj i strpljenja. sigurno ces savladati. ovako net, forumi trt mrt - ne verujem

Nazad
Vrh Dno