Šta je novo?

Sporo do bola

Goxy je napisao(la):
Kakav licencirani windows. Za te pare mozes da kupis kompjuter. Voleo bih da vidim nekog home usera koje kesnuo preko 300e za licencirani windows.
Ja samo mislim da ti tzv hotfixevi imaju neke veze sa mojim usporenjem.

300? prvi put čujem...

Komsija, zar nisi shvatio da sam znao da imas MDM.exe jos pre nego si ti to napisao. Utepaj ga dok jos mozes!

Preziveo sam njegov slucaj...

Lepo pobrisi MDM.exe gde god ga vidis! Search itd...
Ako si nepoverljiv daj mu samo rename...

Ono sto ce ti praviti problem je sto je postavljen u registriju i startup meniju. Moras i odande da ga izbacis inace ce se reinstalirati. Reinstalira se i sa mreze... sa tim paketima.
Pravi grdne log fajlove i verujem ima ideju da ih salje Billy-u.

Meni je iz cista mira uleteo sa office XP-om i nakon toga su simptomi bili vrloo slicni tvojim. DivX koji secka na 1.2GHz Intelu i sa hardwerskom akceleracijom na MX-u! Pre njega je DivX radio i sa postprocesingom stavljenim na Max, bez ikakve ideje o seckanju!

MDM se malo malo ukljuci da proveri sta se dogadja i onda preuzme totalnu kontrolu i sve ide kao puz a na sporijim masinama imas utisak da su se zablokirale iz cista mira. Ovde vecina zarazenih resetuje komp.
Istoi tako NECES moci da defragmentises disk nikako... Meni dolazio do cca 10% onda se aktivira MDM nabrlja na disku kojesta i defragmentacija pocinje od pocetka... I tako u krug i u nedogled... Ima jos nekih paketa (Microsoft naravno) koji cine isto, Project manager na primer...

dejandj je napisao(la):
Komsija, zar nisi shvatio da sam znao da imas MDM.exe jos pre nego si ti to napisao. Utepaj ga dok jos mozes!

Preziveo sam njegov slucaj...

Lepo pobrisi MDM.exe gde god ga vidis! Search itd...
Ako si nepoverljiv daj mu samo rename...

Ono sto ce ti praviti problem je sto je postavljen u registriju i startup meniju. Moras i odande da ga izbacis inace ce se reinstalirati. Reinstalira se i sa mreze... sa tim paketima.
Pravi grdne log fajlove i verujem ima ideju da ih salje Billy-u.

Meni je iz cista mira uleteo sa office XP-om i nakon toga su simptomi bili vrloo slicni tvojim. DivX koji secka na 1.2GHz Intelu i sa hardwerskom akceleracijom na MX-u! Pre njega je DivX radio i sa postprocesingom stavljenim na Max, bez ikakve ideje o seckanju!

MDM se malo malo ukljuci da proveri sta se dogadja i onda preuzme totalnu kontrolu i sve ide kao puz a na sporijim masinama imas utisak da su se zablokirale iz cista mira. Ovde vecina zarazenih resetuje komp.
Istoi tako NECES moci da defragmentises disk nikako... Meni dolazio do cca 10% onda se aktivira MDM nabrlja na disku kojesta i defragmentacija pocinje od pocetka... I tako u krug i u nedogled... Ima jos nekih paketa (Microsoft naravno) koji cine isto, Project manager na primer...

Nasao sam dva fajla koje nalayi na mdm.exe medjutim postoji 10 fajlova koji u osnovi imaju rec mdmxxx.xxx. Za sad sam ova dva bacio u recycle.bin pa cu da ih vratim ako bude *****o windows. Ja sam ga jos juce stopirao u servicu i nisam ga od tada vidjao u task manageru (valjda je ukinut,mada ko zna). Rci mi samo dali su ovi mdmxxx.dll i sl, isto njegovi?

BTW, defragmentaciju sam jucee uradio bez problema naravno posle stopiranja mdm/a, dok pre toga nisam ni pokusavao tako da nemam iskustva sa tim. I menii je preskakao MX, ali je na srecu prestao.

Vrh Dno