Šta je novo?

spor hard...

TeCHNiCS_

Slavan
Učlanjen(a)
23.10.2006
Poena
320
elem... stari maxtor 20gb je bio sistemski hard i odjednom je poceo da smara oko dizanja sistema, treba mu 100 godina i uvek kad resetujem komp on mi pobrise sve ikonice sa desktopa... gledao sam nema virus ni jedan ni nista. pokusam da formatiram nece, izbacuje neku gresku da je hard ostecen... sta da mu radim (osecam da ce neko da kaze baci ga) :p

elem... stari maxtor 20gb je bio sistemski hard i odjednom je poceo da smara oko dizanja sistema, treba mu 100 godina i uvek kad resetujem komp on mi pobrise sve ikonice sa desktopa... gledao sam nema virus ni jedan ni nista. pokusam da formatiram nece, izbacuje neku gresku da je hard ostecen... sta da mu radim (osecam da ce neko da kaze baci ga) :p

koji je model diska ?

testiraj/ scan/ necim....

MHDD ili Victoria ....

Upotrebi HDD Regenerator on pronalazi i reparira bed sektore.Hiren`s boot cd ga ima, pa butuj ga sa cd-a. Proces traje dugo.

model diska je D740X-6L. izadjen je iz hp kompa made in japan :)

model diska je D740X-6L. izadjen je iz hp kompa made in japan :)

Ovo poslednje je presudna informacija za rešenje tvog problema...

Iskeniraj disk, verovatno je počeo da razvija loše sektore. Ako je to u pitanju, kao što si i sam rekao baci ga i kupi novi disk.

ma pazi... ako moze da se sredi poklonicu ga za onu akciju komp za decu koja to nemaju... najlakse je baciti...

imam wd 4000aaks i ovaj mi sigurno ne treba... al sto da bacim ako nekom moze da koristi :p

Poslednja izmena:
dobra je to serija....

pokusaj sa Erase u MHDD...

uspeo sa hdd regenerator... neam pojma sta mu je uradio regenerator al sad radi ko doxa... :) dzabe sam ga otvarao lol

hvala svima

Nazad
Vrh Dno