kuzma_x
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.07.2007
- Poena
- 380
Imam jedan veoma cudan problem. Sta se desava, ne mogu preko browsera da ostvarim vecu brzinu od 100 kb/s. Skidao sam drajvere sa nvidia sajta i nece preko 100 kb/s, filmovi sa you tube-a mi seckaju katastrofalno, sa gametrailers-a takodje.
Kada sam ubacio linkove u jdownloader, download je bio 500 kb/s. Koristim SBB 4 Mbit-a net. Kada gledam neki game trailer na gametrailers sajtu, video se jedva ucitava ( i to SD verzija), a kad ubacim link u jdownloader, ide 500 kb/s.
Znaci preko browsera je sve sporo, a preko downloadera je brzo. U cemu je trik?
Ovo je pocelo jos pre mesec dana, kad su pocele najave za SBB ubrzanje. Do tad mi je radilo sve ok. Imao sam 1.5 Mbit-a net i download je bio 180 kb/s, preko broswera.
Koristim Operu 10, IE i Mozilu 3.5, i na sva tri je isto. Speedtest mi ovo daje:

Hvala unapred!
Kada sam ubacio linkove u jdownloader, download je bio 500 kb/s. Koristim SBB 4 Mbit-a net. Kada gledam neki game trailer na gametrailers sajtu, video se jedva ucitava ( i to SD verzija), a kad ubacim link u jdownloader, ide 500 kb/s.
Znaci preko browsera je sve sporo, a preko downloadera je brzo. U cemu je trik?
Ovo je pocelo jos pre mesec dana, kad su pocele najave za SBB ubrzanje. Do tad mi je radilo sve ok. Imao sam 1.5 Mbit-a net i download je bio 180 kb/s, preko broswera.
Koristim Operu 10, IE i Mozilu 3.5, i na sva tri je isto. Speedtest mi ovo daje:

Hvala unapred!
Poslednja izmena: