Šta je novo?

Splitovanje Ghost fajlova problem !

• Začetnik teme Začetnik teme Ha
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ha

Čuven
Učlanjen(a)
09.07.2000
Poena
619
Dakle, pri pokusaju da splitujem ghost fajl iz Ghost eksplorera desilo se nesto nezeljeno, a to je da je pri pokusaju otvaranja fajla GE trazi drugi fajl, koji nije ni snimljen FX ... ne znam zasto ali kad sam kucao 702MB u view->options->spansplit points = 702MB, a original fajl je reda 1300MB, GE nije prakticno nista pitao, radio nesto vece sa hard diskom i sl., ali je zato kad sam pokusao otvoriti taj fajl ponovo, trazio drugi fajl, tj. nastavak - kojeg nema 🙁

Ako neko zna da li postoji mogucnost recovera iz ove situacije bio bi mu zahvalan .... fajl nije promijenio velicinu, vec on samo trazi nastavak kojeg nema ....

u atachmentu imaju dvije slicice kao prilog ...

pozdrav!

Trebalo bi da sve prodje bez problema, radio sam to x puta. Kada izaberes span split point i autoname, uradis compile gde on napravi nova 2,3... file-a velicine koju si izabrao i to je to. Ceo proces moze da potraje, i ti tacno vidis sta program radi.
Ne mogu da ocenim iz tvog opisa "dje ba zapelo", jer bi svi fajlovi trebalo da su u istom folderu gde je bio i originalni, a ghost explorer ih automatski poziva kada pokusas da otvoris prvi tj. *.gho.

zmile je napisao(la):
Trebalo bi da sve prodje bez problema, radio sam to x puta. Kada izaberes span split point i autoname, uradis compile gde on napravi nova 2,3... file-a velicine koju si izabrao i to je to. Ceo proces moze da potraje, i ti tacno vidis sta program radi.
Ne mogu da ocenim iz tvog opisa "dje ba zapelo", jer bi svi fajlovi trebalo da su u istom folderu gde je bio i originalni, a ghost explorer ih automatski poziva kada pokusas da otvoris prvi tj. *.gho.

e brate, svaka pohvala ... vec sam otpisao ovaj thread 🙂

Evo ovako stoji stanje: Fajl je citljiv iz dos-a i moze se raspakovati, sto je najvaznije ctp; . Jedino sto iz Windowsa ne ide nikako ... GE trazi drugi disk i nece da pokaze nista vezano za taj fajl. Ono sto sam ja pogresio/nisam znao tacnu proceduru pravljenja vise fajlova od jednog, je to da nisam znao da treba compile aktivirati. Elem, nesto sam uradio ni sam ne znam tacno sta jer sam cak i jednom ugasio GE iz task menadzera .. ali tad je vec trazio drugi disk ... ne znam tacno sta sam uradio poslije onoga sto sam vec naveo, ali velicina fajla se nije promijenila dok je pri otvaranju trazio drugi disk.
Blio kako bilo to cu rijesti sa raspakivanjem iz dos-a pa onda "pamet u glavu" 😀 🙂

pozdrav!

Nazad
Vrh Dno