Šta je novo?

Split Second

I meni radi u 1680x1050 manje vise ok na Very High, ali u 1080p 20FPS :S:

Iskoriscenost GPU-a po ~50% oba, CPU skoro da i nije opterecen, komp se ne greje uopste.... Ne znam sto mi secka ako nista nije optereceno, mozda Ati izbaci neki profil za ovu igru....

upravo sam saznao da mi ne radi gpu2 u ovoj predivnoj igri :D

Prilozi

• SplitSecond 2010-05-21 18-41-12-56.jpg
    SplitSecond 2010-05-21 18-41-12-56.jpg
    58.7 KB · Pregleda: 68
  • SplitSecond 2010-05-21 18-41-29-09.jpg
    SplitSecond 2010-05-21 18-41-29-09.jpg
    120.7 KB · Pregleda: 70
  • SplitSecond 2010-05-21 18-45-37-13.jpg
    SplitSecond 2010-05-21 18-45-37-13.jpg
    243.6 KB · Pregleda: 94
  • SplitSecond 2010-05-21 18-46-55-06.jpg
    SplitSecond 2010-05-21 18-46-55-06.jpg
    240.8 KB · Pregleda: 88
BAs je paljevinska igra :) Dobro dodje malo tog sarenila, malo se izvoza i brise... Meni ponekad padne FPS ispod 30 na 1680x1050 very high. Steta za 30 FPS cap :(

Radi skoro savrsheno kod mene u 1080p na High.

Bilo bi jos bolje da podrzava windowed mode i kada bi igra prepoznala moj pijacarski gamepad... :-/

I kod mene na 8800GT, 4GB RAM i core2 duo radi na 1080p na High. Medjutim kada ukljucim VERY HIGH onda nastaje slajdsou.
Sve u svemu, zadovoljan sam kako radi.

P.S. Jedno pitanje. Igra mi prepoznaje gejmped i mogu da konfiguisem komande ali kada pokrenem split-skrin onda ne radi. Kako podesiti da radi? Nisam mogao da pronadjem nikakvu komandu.

Poslednja izmena:
Najsmesnije mi je sto kad sam pogledao posle igre oba GPU-a su mi radila po 20-30% load samo u toku igre na High.... Ne znam zasto je toliko zahtevnija na Very High... Mogu i na VH da igram, al pada previse frejmrejt.

Radi fino na very high u 1920x1080 :) Prejako izgleda u 3D vision naocharima - ona stakla shto lete u meniju izlecu iz ekrana dobrano, a u trci stalno neshto leti na tebe. Sad samo josh vodeno hladjenje da nabudzim, jeste da avion iz kucishta doprinosi atmosferi u ovoj igri ali ga chujem i u slushalicama :zgran:

Poslednja izmena:
Igra je super ,nego da pitam taj very high donosi samo AA ili jos nesto???

Zerbah prosto nemogu da verujem kakvu ti masinu imas!Alal' ti vera,pa nek je sa srecom!

Samo da pitam, koja je fora sa tim Death Raceom da se non stop pominje, jel to jedina "top down" arkadna voznja na PCu, poshto sam ih se ja u zivotu naigrao gomilu mnogo boljih, i na PCu :d

Postoji Death race koji je u istom tripu kao i Split Second, ali je meni on nekako dosadan. Split Second je fina igra zaista - ima dosta dobru grafiku, zvuk isto nije losh, voznja je arkada ali ne moze da se vozi staza bez kochenja kao u starim NFS-ovima + efekat kada sve oko tebe pada, eksplodira i slichno doprinosi visokom adrenalinu :)

zerbah,jel ti rade oba gpu-a u igri ?

WOW! Tako mogu jedino da opisem ovo. Totalna destrukcija, trke koje su bukvalno split second izmedju poslednjeg i prvo mesta, akcija zbog koje bi se i Majkl Bej upisao u gace. Tek sam na pola igre i odusevljenje je maximalno. Mogu tek da zamislim kako ovo izgleda u 3D-u, osecam da bi dobio srcku kada bi onaj kran zamahnuo sa onom korpom na mene.:)

Nisam puno presao singleplayera, ali prva staza ima ubedljivo najjaci Route Change. Totalno promeni tok staze, šteta što se u Split Screenu nemože povećati broj krugova (ako može javljate kako).

Ocigledno nisi igrao ostale staze.:) Jedan od najjacih momenata mi je bio kad sam brod velicine Titanika naterao na sudar sa dokom. Usledilo je razaranje u rangu Emeriha.:D

Inace ne znam kako da namestim 2 gamepada za split screen, trazim uputstva po netu ali ih nema nigde. Ako zna neko moze slobodno da kaze.:)

Ja namestim na Gamepad sve i radi ! ali nikako dva powerplay dugmeta da prorade ! Gde god da stavim pod koje god dugme, na gamepadu ne radi power play :(

jedino mi je glupavo sto nema rikverca

Pa u ovoj igri ne mora da se pusta gas, tako da rikverc nije potreban :)

A i igra je takva da ne bi igrac imao vremena da ide u rikverc ako se na primer negde zaglavi jer bi ostali za to vreme zavrsili trku koliko se brzo sve desava....

ja navikao da kad igram trke kad ulecem u krivine malo stiskam rikverc to mi dodje ko kocnica a rucna mi je ipak previse,nju retko koristim u trkama,bas kad je ogromna krivina

Nije losa igra ali me nervira sto dzojped mogu da koristim samo u voznji, a za kretnju po opcijama mora tastatura :smash:

Ocigledno nisi igrao ostale staze.:) Jedan od najjacih momenata mi je bio kad sam brod velicine Titanika naterao na sudar sa dokom. Usledilo je razaranje u rangu Emeriha.:D

Video sam to i nije nista posebno. To samo pomeri brod, a onaj pad zgrade totalno menja izgled staze [skakanje po krovovima :banana:]

Na high cepam je fullu lepo radi na very high mi nije jasno sto nisu ostavili da sam podesim koliki hocu aa ili af nego ga pretpostavljam odmah baci na 8x aa i 16 x af i igrica daj u proseku 3 do 10fps smesno!

Samo je to i razlika taj AA, nbista vise izmedju VH i H...

jel ima gde da se namesti nivo tezine?

Video sam to i nije nista posebno. To samo pomeri brod, a onaj pad zgrade totalno menja izgled staze [skakanje po krovovima :banana:]

Ne to, brod koji uleti sa mora i raznese ceo dok.:) Inace svaka staza moze da se menja maximalno, zato kazem nisi igrao dugo pa nisi video. Samo nakupis narandzastog i menjas, rj. rusis sve moguce puteve.

Nazad
Vrh Dno