Šta je novo?

[split] SB Live ! u Visti x64

• Začetnik teme Začetnik teme gx-x
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

gx-x

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.02.2004
Poena
720
Naravno da ćeš se navići, Vista x64 je odličan OS 🙂

Pa eto, uspeo sam posle dve nedelje da nateram zvucnu da mi radi kako-tako, nisam jos siguran kako ce u igrama raditi. Ostatak sam manje-vise podesio....

PS. Ja bi voleo kad niko vise ne bi pravio 32bit sisteme pa da se napokon prebacimo i mi i programeri na noviju tehnologiju...

Poslednja izmena:
Meni sve radi kako treba na Visti x64, samo me nervira što nema kxproject drajvera za SB Live, već moram da koristim Creative. 🙁

kako si instalirao creative drajver za vistu 64 kad creative nema driver za live! za vistu 64 ?

hvala, probacu

edit: ovo ce sada biti peti po redu koje probavam 🙂
:wave:

Poslednja izmena:
Nema na čemu.

Postupak kod tih drajvera je, kada ih instaliraš i restartuješ sistem, sledeći:

Control Panel - Sounds, jedan klik na zvučnu kartu u Playback, pa dole configure, izabereš 7.1, pa next, tamo podesiš samo da ti budu front zvučnici i subwoofer, pa next i na sledećem prozoru samo front selektuješ (koliko me pamćenje služi) i to je to.

Bez ovih podešavanja se dobija neki distorzirani zvuk, a sa ovim je super zvuk. Još jedino posle da uradiš dupli klik na speakers u Sound, pa u Tone da podesiš bass i treble na 0.0 dB, jer su po defaultu smanjeni ispod nule. 🙂

@Ball:

Pa to vec imam, samo sto sa ovima koje sam poslednje stavio ne mora 7.1 moze i 5.1. Kad izaberes subwoofer, pri pustanju zvuka na desni zvucnik pocne i sub da svira nesto neartikulisano za cega sam prilicno siguran da ne bi trebalo da svira. Igre detektuju da si ukljucio 7.1 i fale ti zvuci bez obzira sto si izabrao da imas samo prednje. Barem je u falloutu i GRID-u tako. 🙁

U winampu i KMPlayeru je sve ok naravno ali...

Probacu ovo kasnije, mozda bar ne bude iscepkan zvuk u fallout.

Poslednja izmena:
Slabo sam igre probao na Visti x64, mada sam sinoć stavio Witcher koji nije pravio nikakve probleme sa zvukom. Probaj da staviš ovaj Audioconsole, tamo je u settingsu stavljeno 2/2.1 čini mi se, možda zbog toga nemam problema sa zvukom u igrama.

Poslednja izmena od urednika:
Da li ima drajvera i preteceg sftvera za Vistu 32 bit?. Hvala.

Za sb live? Rade kxproject drajveri kako treba u 32bitnoj verziji.

Nazad
Vrh Dno