Šta je novo?

split pdf - jel' zna neko

• Začetnik teme Začetnik teme bopuc
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bopuc

Čuven
Učlanjen(a)
21.04.2002
Poena
620
Potreban mi je program (ili nacin da to izvedem najefikasnije) koji ce da mi napravi 2 pdf fajla od jednog, a tako da prvi sadrzi (npr. ako pdf ima 20 strana) 1,2,5,6,9,10... a drugi 3,4,7,8,11,12... i tako. Znaci neophodno mi je da dobijem dva pdf fajla sa ovim sadrzajem (pomocni programi koji ce ovako da stampaju mi ne vrse posao).

hvala svima na odgovorima

bopuc je napisao(la):
Potreban mi je program (ili nacin da to izvedem najefikasnije) koji ce da mi napravi 2 pdf fajla od jednog, a tako da prvi sadrzi (npr. ako pdf ima 20 strana) 1,2,5,6,9,10... a drugi 3,4,7,8,11,12... i tako. Znaci neophodno mi je da dobijem dva pdf fajla sa ovim sadrzajem (pomocni programi koji ce ovako da stampaju mi ne vrse posao).
A šta fali da te strane odštampaš preko acrobbat distillera?

Treba ti Quite Imposing Plus i citav Adobe Acrobat (ne samo Acrobat Reader).

ok, hvala na savetima.

pokusacu, pa ako zapne eto mene opet 😉

Otvori fajl u Adobe Acrobat i obrisi stranice koje ti ne trebaju (Document/Delete page...) i snimi fajl pod drugim nazivom. Ponovo otvori izvorni fajl, obrisi stranice i ponovo ga snimi. Ako zelis potpunu kontrolu nad PDF fajlom preporucujem ti Fine Reader 6. Progam koji skenirani tekst pretvara ponovo u tekst. Ima odlicnu podrsku za PDF. Kad obradis dokument mozes da ga snimis kao Word-ov dokument. Sva formatiranja su na svom mestu, Cak i tabele.

Ima programcic 5D PDF Creator (odnosno imam ga i ja, ali ga nisam isprobao), ima oko 5 Mb, ne znam da li ti moze pomoci, procitaj iz txt file-a kratko objasnjenje pa proceni.

Nazad
Vrh Dno