Amon_Ra je napisao(la):Odjuskao sam malo IGI2 i skroz mi je shina, ne svidja mi se uopste. Dosadna je...
G!!! je napisao(la):ako su obe igre linearne ne pada mi na pamet da bacam pare na takve gluposti
smorili su vishe... pa ne igraju se igre da bih gledao spec. efekte.. josh malo ces samo da sedish za kompom i da gledash kako se igra sama od sebe igra... i to je kao zabava.. smor
The pocetnik je napisao(la):Mojne da si tako negativan.Jeste da se sada vodi mnogo vise racuna o grafici(i previse),ali opet ce se pojavljivati novi naslovi koji ce zasluzivati nasu paznju(mozda ne 5 mesecano,ali mozda 1-2 sto je dovoljno,jedino ako nema nista da radis osim da se igras![]()
face je napisao(la):Ja sam Splinter Cell.IGI2 cu kad predjem ovo. [/QUOTE
Ajde mi ostavi broj moba na PMako moze
G!!! je napisao(la):ako su obe igre linearne ne pada mi na pamet da bacam pare na takve gluposti
smorili su vishe... pa ne igraju se igre da bih gledao spec. efekte.. josh malo ces samo da sedish za kompom i da gledash kako se igra sama od sebe igra... i to je kao zabava.. smor
byMaX je napisao(la):Amone, jel si nabavio obe igre?
golub je napisao(la):Na Splinter stavite obavezno patch1.1 ...ima link na Avault.com.
Ako imate zver Graficku pusti a-aliasing i ubrza...slika je kao u bioskopu.
Sto se tice grafike, ipak IGI2 nije klasa Sp.Cell-a.
Sa druge strane bojim se da SC boluje od linearnosti i da ce se sva to bogatstvo grafike i elemenata svesti na foru prodji misije i - deinstaliraj.
Ima li neko iskustva sa save-game ili quick-save u IGI2 ?
Mozda ti Kokos ?
face je napisao(la):Da,da grafika je odlichna mada je po meni sam kocept igre mnogo bolji.Pa zar nije lepshi izazov malo napregnuti mozak i precei ceo ogroman nivo a ne ubiti nikog ili ko u U2 samo ici i pucati gde je AI uradjen tako da me napadnu svi zajedno ne bi me ubili.jedino sto je Splinter mozda malo kratak. 9 nivoa dodsuhe velikih ali posle 4 dana igranja (i to po 4h recimo svaki dan) sad sam na 7 nivou.Mogli su recimo makar 15-16 nivoa da naprave.Expansion za Splinter bi bio fenomenalan garant.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari