Šta je novo?

Splinter Cell i IGI 2 i to u istom danu

Sto si se smorio bre, G!!! ? Bas je Splinter (ucitelj Nindza kornjaca) Cell ok :)

Splinter Cell uoste nije dosadna igra.Mozda je linearna ali je karakteristicna po mogucnostima glavnog lika sto je ne neki nacin novina i sto je izdvaja od ostalih slicnih naslova.

Odjuskao sam malo IGI2 i skroz mi je shina, ne svidja mi se uopste. Dosadna je...

Amon_Ra je napisao(la):
Odjuskao sam malo IGI2 i skroz mi je shina, ne svidja mi se uopste. Dosadna je...

Amone, jel si nabavio obe igre?

G!!! je napisao(la):
ako su obe igre linearne ne pada mi na pamet da bacam pare na takve gluposti

smorili su vishe... pa ne igraju se igre da bih gledao spec. efekte.. josh malo ces samo da sedish za kompom i da gledash kako se igra sama od sebe igra... i to je kao zabava.. smor

Mojne da si tako negativan.Jeste da se sada vodi mnogo vise racuna o grafici(i previse),ali opet ce se pojavljivati novi naslovi koji ce zasluzivati nasu paznju(mozda ne 5 mesecano,ali mozda 1-2 sto je dovoljno,jedino ako nema nista da radis osim da se igras:(

The pocetnik je napisao(la):
Mojne da si tako negativan.Jeste da se sada vodi mnogo vise racuna o grafici(i previse),ali opet ce se pojavljivati novi naslovi koji ce zasluzivati nasu paznju(mozda ne 5 mesecano,ali mozda 1-2 sto je dovoljno,jedino ako nema nista da radis osim da se igras:(

Elem, jel ima neko vise ove igre, da odem da narezem sebi primerak?

Ja sam Splinter Cell.IGI2 cu kad predjem ovo.

face je napisao(la):
Ja sam Splinter Cell.IGI2 cu kad predjem ovo. [/QUOTE

Ajde mi ostavi broj moba na PM :) ako moze

G!!! je napisao(la):
ako su obe igre linearne ne pada mi na pamet da bacam pare na takve gluposti

smorili su vishe... pa ne igraju se igre da bih gledao spec. efekte.. josh malo ces samo da sedish za kompom i da gledash kako se igra sama od sebe igra... i to je kao zabava.. smor

Pa lako je tebi da se smorish kad igrash one super akcione i interesantne igre pomeri-ikonicu-levo-ili-desno :beat:

Ne znam ko je rekao da Splinter Cell ima "onakvu" grafiku - grafika je fenomenalna i ne moze se porediti sa nekim bezveznostima sa kakvim se poredi.

Inace igra je smor :( Ja ne mogu da shvatim da vam je smor akcija i borba a da vam nije smor pentranje po olucima i spustanje niz konopac. Kao komandosi iz 3. lica. Naravno, sve je to na nekom svom, prilicno visokom nivou, ali koncept je bre, malko vise bezveze. Ja sam ocekivao ko-zna-sta kad ste pricali o SC-u bajke ovde, a igra je, iako veoma dobra, namenjena ipak jednom uzem krugu ljudi i poprilicno zavisi od afiniteta.

Meni igra nije smor.. bas je ok! A grafika je - ja ne znam, ono stvarno izvlaci maksimum iz U2 engine-a! Odlicno odlicno i samo odlicno! Ne znam sta da kazem... toliko detalja i realnih efekata nisam video do sada! Cista desetka!!!!!

Da,da grafika je odlichna mada je po meni sam kocept igre mnogo bolji.Pa zar nije lepshi izazov malo napregnuti mozak i precei ceo ogroman nivo a ne ubiti nikog ili ko u U2 samo ici i pucati gde je AI uradjen tako da me napadnu svi zajedno ne bi me ubili.jedino sto je Splinter mozda malo kratak. 9 nivoa dodsuhe velikih ali posle 4 dana igranja (i to po 4h recimo svaki dan) sad sam na 7 nivou.Mogli su recimo makar 15-16 nivoa da naprave.Expansion za Splinter bi bio fenomenalan garant.

golub je napisao(la):
Na Splinter stavite obavezno patch1.1 ...ima link na Avault.com.
Ako imate zver Graficku pusti a-aliasing i ubrza...slika je kao u bioskopu.

Sto se tice grafike, ipak IGI2 nije klasa Sp.Cell-a.
Sa druge strane bojim se da SC boluje od linearnosti i da ce se sva to bogatstvo grafike i elemenata svesti na foru prodji misije i - deinstaliraj.

Ima li neko iskustva sa save-game ili quick-save u IGI2 ?
Mozda ti Kokos ?

Brate,sa AA ukljucenim i posle patcha je isto ******!
svetla PROBIJAJU!!!:(

Interesuje me koju verziju Splinter Cell-a imate. Ok, svi imamo na 3 Cd-a, ali evo sta je problem kod mene: ne mogu da uradim FULL instalaciju, vec samo minimalnu. Razlika je, po specifikacijama, samo u tome sto se na hard ne prebacuju i "movies". Medjutim, njih ocigledno uopste nema na CD-ima...

Dakle, ako pokusam full instalaciju, prodju mi OK prvi i drugi CD, potom trazi treci, ubacim ga, ponovo mi trazi drugi, pa potom treci, i na kraju CD 0 (?), na kome je fajl (ako se dobro secam) data5.cab. A koga nema ni na jednom CD-u.

Ako instaliram minimalnu verziju, ono malo igre sto sam prosao radi OK, s tim sto jedan film nije prikazan (zamrz`o se ekran na nekoliko sekundi, a potom je igra nastavila dalje), a drugi je dosao do pola pa je i on prekinut.

Naravno, nije problem u filmovima, ***** movies, nego se malo plasim da ovako osakacena verzija igre ne ispadne i "igracki" nekompletna. Tj. da se ne desi da dodjem do pretposlednjeg nivoa, a onda mrak...

Konkretno, interesuje me da li neko ima i verziju sa kojom je moguce odraditi full instalaciju? Kao i da li je neko od vlasnika varijante kao sto je moja mozda vec i zavrsio igru?

Ja sam igru instalirao na full instalaciju i nisam imao nikakvih problema.

face je napisao(la):
Da,da grafika je odlichna mada je po meni sam kocept igre mnogo bolji.Pa zar nije lepshi izazov malo napregnuti mozak i precei ceo ogroman nivo a ne ubiti nikog ili ko u U2 samo ici i pucati gde je AI uradjen tako da me napadnu svi zajedno ne bi me ubili.jedino sto je Splinter mozda malo kratak. 9 nivoa dodsuhe velikih ali posle 4 dana igranja (i to po 4h recimo svaki dan) sad sam na 7 nivou.Mogli su recimo makar 15-16 nivoa da naprave.Expansion za Splinter bi bio fenomenalan garant.

Ne slazem se da je to neko veliko upregavanje mozga. Sve se svodi na sablon koji treba ponavljati do beskonacnosti da bi se popeo na taj kanap/uz taj oluk/dosao na neko zeznuto mesto itd. uz mali problemcic sto moze da se desi da se slucajno previdi neki prolaz/oluk/lijana ili kanalizacioni otvor i da se vrtis po nivou 100 godina.
Naravno, preci cu ga jer je ok, ali nista vise od toga, na momente veoma, veoma smorna. Makar meni, naravno

Pa nije bash da je samo oluk,uze itd.Ima dosta mesta na koja se penje vezanim skokovima,zatim mozesh i da skocish na strazara i onesvestish ga itd.Najbolje je to sto ne morash nikog da ubijash i u tome je draz.Samo idesh shunjash se (dobro ima 1-2 nivoa gde treba da ubijash) i zgrabish lika i odvedesh ga u mrak.Ma ima brdo fora sad ne mogu da se setim,ali da je isti shablon nije.To je visha fazon igre da se pentrash po raznim stvarima sto je svakako bolje nego da idesh i otvorash vrata i pomerash poluge.

Zaboravih.Ja sam instalirao na full i radi sve ok samo sto treba cd da bi se igra startovala a posle ga ne koristi kolko m ise chini.

Evo danas zavrshih igru.6 dana mi je trebalo i bash je moglo malo duza da bude.Ustvari kolko je dobra malo mnogo duza :) .

Vrh Dno