Šta je novo?

Splinter Cell - Double Agent

srdjan777

Čuven
Učlanjen(a)
29.09.2004
Poena
620
Izgleda da ovu igricu zaista nema sanse da pokrenem sa mojom grafickom (ati 9200 radeon), pa se pitam koju karticu da uzmem, a da ne bude skupa (najminimalnije sto ce moci da tera ovu igru)?
Inace, ostala konfiguracija je: Epox 8rda3i+, Barton 2600+, 1gb ddr400, Hitachi HDD 7200rpm.

Hvala unapred!!

7600GS AGP, one su sada oko 125e i preterano su dobre za AGP :)
hint za pomoc pri trazenju, DESK....

Takođe preporuka (nemam karticu ali čujem pozitivne utiske od drugara koji ima).
Ispod toga nema smisla, preko toga je preskupo.

pa minimum za sc bi ti bio neki polovni 6600gt za nekih 70e.ali naravno,slazem se da je bolja kupovina 7600gs.

Izgleda da ovu igricu zaista nema sanse da pokrenem sa mojom grafickom (ati 9200 radeon), pa se pitam koju karticu da uzmem, a da ne bude skupa (najminimalnije sto ce moci da tera ovu igru)?
Inace, ostala konfiguracija je: Epox 8rda3i+, Barton 2600+, 1gb ddr400, Hitachi HDD 7200rpm.

Hvala unapred!!

Ja imam ati 9600pro 128/128 i ne moze ga pokrenuti(krene ucita menije i izbaci na desktop),
pa mislim da bi prva jaca posle nje odradila posao!
Predpostavljam da bi 6600gt(ili slicno) bila neki minimum da tp lepo radi.

tacno...konkretno, SplinterCell DA trazi shader3 karticu.6600GT je takva, al moj glas ide za 7600GS...

ma vataj sta ima ... nec ih biti dugo :)

ATI Radeon 9700 Pro, ovu mogu da nabavim dosta povoljno. Da li bi sa njom radio SC?

Ne...to je SM2 karta takodje.Minimum kod ATI-ja je x-1xxx serija.Kod nevidije serija 6....

Pogledaj PP!

Jer bi mogao neko da mi popsalje karakteristicne slike SC npr. onaj njegov najt visin ali da se iz mraka vide samo ta tri zelena svetla ili ona slika pri ucitavanju nivoa ali u sto vecoj rezoluciji jer mi treba da napravim nalepnice za kuciste
hvala unapred

Ja imam 9550 i isto me izbacije na desktop,da li to znaci da nema teoretske sanse da igram ovu igricu,posto imam shader 2.0, a treba 3.0?

Ja imam 9550 i isto me izbacije na desktop,da li to znaci da nema teoretske sanse da igram ovu igricu,posto imam shader 2.0, a treba 3.0?

Nazalost tacno.....JEDINO ako se neko iz UBI-ja smiluje i poslusa peticiju koju je potpisao pooovelik broj ljudi za izbacivanje SM2 patcha\verzije igre...

Pih, baksuz, dzabe sam potrosio dva dvd diska, 16gb prostora na hardu i previse,previse vremena.

Poslednja izmena:
ja imam ati 1600xt 1.5gb ram 3200 amd 64 sta mislite kako ce da mi radi double agent?

lepo će da ti radi na nekim srednjim nivoima detalja.

Ja sam sa svojom konfiguracijom sve stavio na max u 1024x768 i radi super. Odlična igra i za sada najlepša grafika koju sam video kod igara za PC!

Nazad
Vrh Dno