Šta je novo?

Splinter Cell: Double Agent

Imas na prethodnoj strani, goranstein je pisao o tome....

Pa ne treba da skoci u vodu vec da se popne uz stepenice,gore na brod...

ja nista nisam pipao. to traje mozda 2 sekunde. nemam vremena da odreagujem ni na sta.
jel stvarno ima neka misija? mozda ima veze sto sam izgubio sav respect kod JBA mada ne vidim nacin da se to izbegne. a kapiram da je i JBA gotova. zar ne?

Jeste, JBA je gotova u svakom slucaju...cimaj tastere, misa cim se scena pojavi...to ili je bug ili sta vec,ako ne uspeva nikako.... tu treba da dobijes jednu vrlo kratku i beznacajnu misiju i to je sve....jedan od alternativnih zavrsetaka.
E sad, mozda si nesto jaaako zlocesto uradio pa si dobio novi alternativni kraj: Sem izvrsava samoubistvo :D

nece. nema sanse. a krivo mi, pa makar da traje i 2 minuta. sta da se radi. cekamo Splinter
cell - Triple agent. :)

Da li imao jos neko problema sa pokretanjem igre ali sa driverima 158.19? Pokusao sam na par nacina kao:SCDA-Offline\System\ SplinterCell4 -ll ..., sa patchom 1.02 i ne pomaze.Da li je uopste moguce pokrenuti je ovim driverima ili moraju 97.92?

Poslednja izmena:
Da li imao jos neko problema sa pokretanjem igre ali sa driverima 158.19? Pokusao sam na par nacina kao:SCDA-Offline\System\ SplinterCell4 -ll ..., sa patchom 1.02 i ne pomaze.Da li je uopste moguce pokrenuti je ovim driverima ili moraju 97.92?

...\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\SplinterCell4.exe" -ll

A jel moguce ovo cudo pokrenuti u 1920x1200 nekako?! Nudi mi jedino neku 1280*960 rezoluciju u 16:10 odnosu, ali mi po monitora prazno u tom slucaju :S:

edit: resio problem...treba samo editovati ini

Konacno moze da se igra u punom sjaju ;))

Poslednja izmena:
Znam da je tema ancient ali da li je neko uspeo da potera igru na W7?

Da li je neko od vas mozda imao ovakav problem i kako ga resiti? Stavio sam i poslednji patch al ne pomaze. Jednostavno ne prikazuje brojeve koji treba kao da se hakuju. Evo i screenshot

Prilozi

• SplinterCell4 2010-06-03 14-04-06-14.jpg
    SplinterCell4 2010-06-03 14-04-06-14.jpg
    50.2 KB · Pregleda: 48
Ima li kod od vas snimljene pozicije za Double Agent da uploaduje, pa da preskocim deo sa bagovima, mozda kasnije bude radilo sve kako treba? Pozicije na Windows 7 su u C:\ProgramData\Ubisoft\SplinterCell4, za XP ne znam gde se nalaze.

Program data je hidden folder

Nazad
Vrh Dno