Šta je novo?

splinter cell chaos teory

bubu63

Slavan
Učlanjen(a)
30.05.2005
Poena
309
Dali je neko nabavi novi Splinter i kakva je igra?
Posto su neki kukali da je mnogo zahtevna :wave: :wave:

mnogo je zahtevna...... zahteva mnogo vise novca nego sto smo navikli da dajemo za software...

Floyd je napisao(la):
mnogo je zahtevna...... zahteva mnogo vise novca nego sto smo navikli da dajemo za software...

Pa jesi li probo igru ili demo?Posto demoi inace znaju da baguju! :cigar:

ponavljam,u pitanju je novac koji se izdvaja za software...
prvo treba da kupis DVD sa igrom(40-50€) pa onda da vidis da li imas odgovarajuci hardware za nju iliti jednostavnije receno nije razbijena zastita,barem ne na nacin na koji smo mi navikli(ima neka fora sa instaliranjem na usb disk...no to nije za ovaj forum,a i prekomplikovano je) pa je stoga tesko da je to ovde iko igrao

Igra nije nista posebno zahtevna (radi na svemu jacem od gf4mx). Finalna verzija radi dosta bolje od demoa i izasla su vec 4 patcha (trenutna verzija je 1.03 + 1.3 mp patch).

Inace 1200din je 15evra...

Kako je to bre tako jeftino... to je neki "original", ili original..??? ;)

SC CT se naručuje iz Tajlanda a tamo distributeri furaju po onom principu - što ljudi imaju manje para - to igre jeftinije, slično je bilo u Poljskoj i Rusiji, npr. tamo je FarCry bio oko 15 evra dok je u Nemačkoj bio 40-45 evra.

www.zest.co.th
kosta tacno 15.75 evra sa postarinom i stize za 15 dana... mada je sada jeftinije preko lokalnog distributera ako ih ima na lageru ;)

radi online, ali je igriv samo versus mod, dok je coop neupotrebljiv (i posle patcha)... inace sam solo je kao i prethodni delovi interesantan, u jednoj od misija likvidiras bosanskog zlocinca Milana Nedica (grrr!... kako li pogodise prezime... ko je gledo vesti juce prekjuce zna)... misija ima desetak, svaka pored glavnog objectiv-a ima jos par zadataka, tako da mozes sve da preletis, a mozes i da igras polako, na kraju dobijas ocenu prelaska u procentima, pa ako nemas preko 90% to te tera da igras ponovo (ili igras ponovo da bi imao sto manji procenat, ja sam u jednoj misiji imao 10%)

za hardver, lepo je radila na ti4200 kada iskljucis sve opcije (i dalje izgleda pristojno), probao sam kasnije i na par 6x00 tu tek mozes da ukljucis efekte, kao i Shader 3.0 (ali tu vec dolazi do gusenja ako su ukljucene sve opcije Shader-a, ipak jos nemam A64 ).. ali radice na svakoj konfiguraciji, ipak 90 posto igre prelazis sa night vision-om :)

Hvala na informaciji! :banana:
Narucicu i ja od tog lika iz Nis!

ica je napisao(la):
Na tom www.zest.co.th nema nigde Srbije ili Jugoslavije pri registraciji...

Upisi samo u address ili u state Serbia and Montenegro, a za zemlju ne oznacavaj nista... kada dobijes email o narudzbini samo im jos jednom potvrdi iz koje si zemlje i na koju adresu da salju.. U svakom slucaju da bi se uverio pitaj ih pre porudzbine da li salju ovamo... meni je stigao aprila... ali sada je povoljnija ova varijanta sa juzne pruge :)

Nazad
Vrh Dno