Šta je novo?

Splinter Cell 4

ovo je pokusaj da se u datom momentu parira MGS4-ci. Ma koliko lepo SC4 bzigledao , ono sto se sprema za MGS4 je za 2 klase impresivnije!

Citam one letke na sajtu pa mi na pamet pade neka druga slicna faca, koja je po potrebi sluzila sistemu, a sada pise romane u zatvoru :D :d

Izgleda mi kao da su smislili zanimljivu pricu, tereace te da se igras do kraja da bi otkrio misterioznu zaveru... nice!

Jesi li primetio da sugerisu da je Sem-ova cerka mrtva? Pretpostavljam da ce storija narednog serijala biti o Fisher-u odmetniku.

Ovo ce biti veoma zanimljivo.Ako je verovati onoj sekretarici onda cemo juriti Sam-a Fishera. :trust:

Ja sam video neki trailer za SC4, u glavnom Sem na kraju nadrlja, skoci na tipa sa plafona pokusa da ga scepa za vrat a ovaj mu nekako zavrne ruku i obori ga na pod... ko zna sta ce biti u cetvorki. Inace i ja sam cuo da ce Sem biti Renegade ili tako nesto, ko punisher.

extra,jedva cekam.konacno malo izmene u prici.vec me je smorilo da stalno spasavam svet od WW3.mada ce mi biti trulo da jurim sama.ipak je on zastitna faca SC serijala.

na osnovu cega tvrdis ovo?
pogledaj trailer i sve ce ti biti jasno:)

sad sam pogledao neki trejler koji sam nasao na netu (okruglo 210MB) i mogu reci da je zaista impresivan! odusevio sam se. ipak, ne znam da li ce i krajnji proizvod tako izgledati. Meni je SC fenomenalan kao institucija tj osecam se fenomenalno dok ga igram a ovakva igra je fizuelno savrsena ali me ne privlaci uopste...

Kao sto Broz rece: zaista se osecam uzasno prijatno dok igram Splinter Cell!!! I iako sam malko matoriji jedva cekam da ponovo budem Sem Fisher!!!

mmm. extra je SC, nema price. steta sto sa 56 k mogu samo da raspalim mastu kako izgleda trailer

Shta je ekstra, texture ? :D

Sve je extra in so many different ways da vlasnik PS2-ke nikako to ne može da ukapira. MGS4 izgleda bolje, ali ne znam zašto mislite da su ove igre jedna drugoj pandani?

Broz je napisao(la):
Meni je SC fenomenalan kao institucija tj osecam se fenomenalno dok ga igram...

Totalno si u pravu...Hiljdu puta sam load-ovao i prelazio iste delove vise puta jer mi se nije svidelo kako sam odredjeni deo igre presao,sto mi se ni u jednoj drugoj igri nije desavalo :eyebrows: .Zato mi je SC najbolji serijal i kakav god da je sledeci zauzece mesto na mom hard-u. :type:

Ima dosta likova koji nikada nisu igrali SC jer je igra navodno (losa) kopija MGS-a.

uglavnom ljudi misle da je to neko gusenje od igre. sunjanje, ma to je bezveze. a nije ni blizu tako. i to je jedna od retkih igara od koje uvek dobijes ono sto si i ocekivao pa i vise. nikad nisu razocarali.to je moje misljenje.

byMaX je napisao(la):
Sve je extra in so many different ways da vlasnik PS2-ke nikako to ne može da ukapira. MGS4 izgleda bolje, ali ne znam zašto mislite da su ove igre jedna drugoj pandani?

Pazi kada sam ja vlasnik i PCa i igrao sam sva tri Splinter Cella, koji je bio odlichan u prvom delu, dobar i vec vidjen u drugom, a treci chista kopija prva dva. MGS je od dela do dela drugachija igra, i igra koja recimo ima prichu kao najbolji film, za razliku od ovog holivudskog njesra :D

A igre su pandani zbog toga shto je Splinter Cell kopija MGS, samo to jedan PC-only igrach ne zna.

Poslednja izmena:
To za pricu stoji,ali meni MGS dodje nekako decije pri igranju,nije ni cudo namenjeno je igranju na konzoli.

yep,stoji da prica u MGS ne moze ni da se poredi sa ovom u SC.
mislim,sva tri dela SC su se svodila na sprecavanje nekog teroriste da izazove WW3.
a ako bih bas morao da biram izmedju sama i snakea,izabrao bih snakea.
obe igre su fenomenalne,ali nisu bas za poredjenje.
sta da kaze vise,sem da jedva cekam SC4 i MGS4!!!

Evo slike koja pokazuje kako ce Sam Fisher izgledati u SC 4-ci.

Prilozi

• Sam Fisher.jpg
    Sam Fisher.jpg
    17 KB · Pregleda: 74
Twi$teR je napisao(la):
Evo slike koja pokazuje kako ce Sam Fisher izgledati u SC 4-ci.
Mislis, tako ce izgledati u uvodnoj renderovanoj animaciji?

Da, na PCu u animaciji, na PS3 ingame :)

Dobra je prica: poslali ga na zadatak, iznenada mu javljaju da mu je cerka ubijena, on psihicki skroz propadne, vrati se nazad, ode na odsustvo i onda trazi zadatak medjutim njegovi pretpostavljeni nemaju poverenja da ce dobro odraditi posao i salju ga na nizi nivo - NOC (non official cover). Za one koji ne znaju eventualno to je ono kad me uhvate a moj poslodavac odbija da prizna bilo kakvu umesanost. Sada on treba da se svidi krimosu, da zajedno pobegnu iz zatvora i slicno. Mora da stekne poverenje sto bi se reklo. Ono sto me najvise zanima je kad dodje do tacke gde mora da bira: da li da uradi 'firmin' posao ili ono sto mu je rekao njegov novi sef;)

Vrh Dno