Šta je novo?

Spisak za 2007.

Ja bas htedoh da pitam sta mozemo ocekivati u 2007.?Pored Crysisa dosta ocekujem od Hellgate London,The Witcher,Dragon Age,Cliver Barker's Jericho,Bioshock i Colin.Naravno ako izadju sledece godine....

Thx za link, pa dobro ima mnogo zanimljivog al tesko da ce to izaci na vreme...
Anyways ima dosta RPG igara koje izlgedaju zanimljivo ali sigurno cu igrati WoW: TBC, The Witcher, Dragon Age...

Uf, vrlo fino. Nek neko sad kaze da PC scena umire (za sada). Igrao bih sve, a daj boze da cu uspeti 3-4...

ja najvise cekam god of war2 za ps2.naravno,necu nikako propustiti crysis,supreme commander,hellgate: london,Tiberium Wars,.onda mi i Penumbra- Overture zvuci primamljivo,mada nisam ni znao da izlazi.stalker ce da se igra,ako naravno konacno izadje.
ima i Call of Juarez na listi,ne znam da li je neka expanzija?i to ce se naravno igrati.
ima i FC2???znao sam da rade na tome,ali nisam znao da vec izlazi.pogotvo je glupo izbaciti FC2 iste godine kad i crysis.
vidim da se priprema ova expanzija za titan quest.to isto necu propustiti.

naravno,ne ocekujem da ce sve ove igre izaci naredne godine.spisak je zaista impresivan i ima nekoliko strasno jakih naslova.

Ja iscekujem Dragon Age, The Witcher i Hellgate London, nadam se da ce biti dobre.

Nisam igrao ni polovinu igra koje sam planirao u 2006 neke zato sto nisu izasle druge zato sto nisam jos kupio normalnu graficku

u 2007 se ocekujem
Command & Conquer 3: Tiberium Wars - mada nece biti ni priblizan prvom delu

SPORE
Disciples III
Ancient Wars: SPARTA - ime obecava
Dragon Age Bioware
Warhammer Online hmm nisam znao za ovo
STALKER - nacekali smo se
Far Cry

Poslednja izmena:
A niko ne spominje Quake Wars? :eyebrows:

Spore ce da rula .
Simse ne volem, al ovo ima da igram ko nenormalan .

Bioshock :smoke:

sta ? niko ne ceka Interstellar marrines i UT2004 ?

interesovanje za UT2004 je proslo jos pre par godina.a UT2007 ce vec da se igra:D.
ja sam nekako uspeo da zaboravim na ut kada sam navodio sve igre u onom postu gore.
a za interstellar marrines nisam nikada ni cuo.

:d moja greska :) mislio sam na ut2007 naravno :D

I. Marines bi trebalo da bude interesantan, osrednje kvalitetna pucacina sa interesatnom i umerenom grafikom, sto se meni svidja (na U3 masini)

E pa kad smo se već setili za UT2007, kada će DEMO?!

Alan Wake ima moj glas za hit godine ( Max Payne, sta reci vise )

ja se sjecam, tamo negdje 2004te (cini mi se) da sam u jednom pc casopisu gledao najavu i ssove za AW, znaci proslo je podosta vremena i jos nista.

Samo, jedno pitanje.Vecina ovih igara se pravi vec duze, sad, koliko od toga ce biti na dx10, koliko na dx9, sta uzimati pri sledecem GPU updradeu, jer neke od igara ce biti 'masterpieces' grafike (jest da mi grafika nije glavna (kao ni ostalima), al igru koji imam sjajan gameplay, ne zelim igrat na 10ak fpsa) ;)

Bioshock!

nisam nista igrao od DeusEx-a i System Shock-a 2! niti cu dok se ne pojavi Bioshock! :d

Ako samo i pola ovih stvari izadje ja sam ga ugasio!
Dugo se cekao Sudden Strike, a o FC2, Crysis-u da ne pricam.
A kako to igrati na mojoj masini?
Videcemo.

Dosta impresivan spisak, najvise od svih me zanima igra They Hunger: Lost Souls u Source endzinu. Ubedljivo najbolji mod za HL1 svojevremeno!

Lele.....Jagged Alliance 3D. Valjda ga nece zasrati nekim mumbo-jumbo glupostim/izmisljanjima.

Jooo jedva cekam da izadje ove godine Fahrenheit 2.Odgledao sami trailer i izgleda fenooomenaaalno.

Znam ja sta tamo pise ali mislim da sam drugde video da je Heavy Rain PS3 ekskluziva?!

Znali neko kad ce izaci novi Grand Theft Auto (GTA)?
Najavljivali su nesto Sin City, Tokyo ali ne znam za kad je to planirano :wall:

GTA 4 ce vjerovatno sredinom 2008, posto za Xbox 360 i Playstation 3 izlazi prema zvanicnim najavama 16 oktobra 2007.

MMM, od ovih igara najverovatnije ću najviše igrati Settlers VI. Koliko vidim vratili su se dobrom starom načinu igranja. Peti deo mi je nagori deo Settlers-a ikada napravljan.
Od ostalih igara po SC mi se sviđaju: Disciples III: Renaissance, Theatre of War, Sins of the Solar Empire, Hellgate: London (samo da bude kao Diablo2 i nemože da bude loš), skoro svi RPG-ovi mi se sviđaju na izgled, ali videćemo šta će sve ugledati svetlost dana. Ima tu MNOGO naslova čiji SC mi se sviđaju.

Vrh Dno