Šta je novo?

Spirit 3.1.3 jailbreak untethered

svarog84

Čuven
Učlanjen(a)
06.02.2005
Poena
650
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ne znam da li je vec bilo u nekoj temi ali evo posle toliko cekanja izasao je jailbreak i za 3.1.3. Ako vec imate JB 3.1.2 mora se uraditi restore na 3.1.2 ili 3.1.3. Cak je i brze nego blackra1n :)

http://spiritjb.com/

Naravno, valja napomenuti da ovo NIJE UNLOCK, već samo jailbreak, unlock će da izađe kada bude izašao i nov iPhone.

A postoji li nacin da se iPhone 3GS sa fabrickim 3.1.3 softverom aktivira? Planirao sam da uzmem mozda zakljucan 3GS sa fabrickim 3.1.3 softverom (ima ih po oglasima za 350€) pa da ga koristim kao iPod Touch dok ne izadje unlock za najnoviji baseband. Spirit bi resio jailbreak, ali sta sa aktivacijom? Znam da PwnageTool za Mac moze i da aktivira 3.1.3 ali nemam Mac, i plus je tethered jailbreak.

Postoji ako imaš karticu provajdera na koji je iPhone zaključan.

Meni je ujka iz Kanade hteo da kupi iphone 3gs sa 3.1.3 softverom, ali kaze da mu je rekao prodavac da ne moze da se koristi u srbiji, jer ne postoji ni jailbreak, ni unlock za 3.1.3. Sad vidim da je izasao ovaj Spirit koji jailbreak-uje 3.1.3... Zanima me da li postoji neki program koji ce da aktivira iphone da radi na svim mrezama?

nema jos... za mesec dana tilda... :)

Postoji ako imaš karticu provajdera na koji je iPhone zaključan.

Imam AT&T karticu, koju sam dobio uz iPhone 2G, stara je preko 2 godine. Da li bih sa njom mogao da aktiviram iPhone 3GS a da ga onda jailbreak-ujem Spirit-om?

Nazad
Vrh Dno