Šta je novo?

Spire + Coooler Master

Lobster

Čuven
Učlanjen(a)
16.09.2004
Poena
620
Sta mislite o kombinaciji telo od Spire WR IV + CoolerMaster Case 80mm, Silent, LED Red. Na cpu i plus planiram da ga ugradim u napajanje.(umesto sadasnjeg) i ima da stavim gril CM red,na CPU kao sto ima WR IV,pa ima da bude kao original CM (home made).

to je uh, ovaj bash super 😉 shalim se, samo napred

Iskreno receno, ako ti ne smeta buka od 2500rpm koji produkuju Coolermaster Red led, samo napred. Ako ti smeta buka, idi sa Coolermaster Red UV od 1800rpm.

IMAM I JA TELO a imam i ceo kulera stavicu SILENT RED ispod 2000 obrt.

Ne znam da li ce ti biti dovoljno tih 1800rpm, taj kuler pravi stvarno jako mali protok vazduha...
Probaj pa javi, ali bih ja ipak isao na 2500rpm varijantu, koja je provereno dobra, imao sam je na Bartonu 3200+...

Poslednja izmena:
Ako ne overklokuje, to mu je dovoljno, barem kod mene bilo, ali sa extra ventilatorom nazad koji je izbacivao vazduha van kucista.

PS original spire fan od WR IV pise kao da je 2300rpm i realno je 2700. Postoji i varianta od obicnog Coolermaster Fan iz six pack-a koji su na 2000rpm ali nije u boji nego obican i mislim da je to isto dobro resenje (odnos buke/hladjenje). Original Whisperrock fan samo whisper nije...

A sta mislite za telo od Thermal Take 9 + coolermaster?

Nazad
Vrh Dno