Šta je novo?

Spikerfon

miler

Poštovan
Učlanjen(a)
20.04.2022
Poena
75
Pozdrav svima. Malo sam guglao,ali bezuspešno, u pokušaju da nađem odgovor na pitanje da li je moguće podesiti android telefon ( konkretno Redmi note 13 pro +) da se prilikom javljanja na poziv automatski uključi spikerfon. Prosto mi je neverovatno da ne postoji takva opcija (ili da nije neka gomila kliktanja) pa moram da proverim. Treba mi da mogu u toku vožnje jednostavno jednim klikom da se javim. Neću blutut.

True phone aplikacija ima opciju da se automatski uključi spikerfon.
U podešavanju pronađi Automatic speaker control i tu uključi By proximity sensor.

Ovo podešavanje je znači preko aplikacije? Postoji li bez instaliranja dodatne aplikacije? Toliko je prosto da ne mogu da verujem da nema te opcije a zasipaju nas svakodnevno najavama o kojekakvim poboljšanjima sa svakom novom verzijom operativnih sistema. Znam da iOS ima ovu opciju.

Oni se svi drogiraju. Od šume ne vide drvo. Dobro da još uvek možemo da telefoniramo. Možda će izbaciti i to. Ništa, hvala ti, moraću da kupim neki auto sa blututom, prodaću ovaj.

True phone je besplatan, jeftiniji od kupovine novog auta, a uz to je i jedan od boljih dialer-a i inače.

A nije ni skupo da se kupi app...

Oni se svi drogiraju. Od šume ne vide drvo. Dobro da još uvek možemo da telefoniramo. Možda će izbaciti i to. Ništa, hvala ti, moraću da kupim neki auto sa blututom, prodaću ovaj.
BT možeš da ugradiš u svaki auto. Parrot je svojevremeno bio popularan

Ljudi pa nisam misio ozbiljno da menjam auto. Znam da može sve, imam i fm transmiter sa blututom u autu, ali zašto tako ako bi moglo jednostavno. A može nego neće.
True phone je besplatan, jeftiniji od kupovine novog auta, a uz to je i jedan od boljih dialer-a i inače.

A nije ni skupo da se kupi app...
Znači ako instaliram True phone onda moram i da mu dodelim sve one dozvole i pretpostavljam da će mi grafika kod poziva izgledati potpuno drugačije pošto sada koristim Google dialer?

Instalirao sam True phone pa ću da prebacujem na njega kad vozim jer me užasno nervira izgled grafike. Toliko je natrpano. Ne znam da li može da se podesi da izgleda kao Google phone dialer.

Vrh Dno