Šta je novo?

Spiderman 3

Spider-Man je jedan od legendarnih strip junaka .... E sad ... druga stvar je sto je ekranizacija stripa mozda malo zakazala. Kazem mozda, jer ne gledamo stvari iz iste perspektive vise... Kada sam bio klinac, sve mi je bilo wow!, od Zagora, preko Velikog Bleka, Daredevila, Spidermana, i ostalih karakondzula ... Sada, sve je to manje vise smesno, a kapiram da i danasnje klince to vise ne drzi, jer se furaju na nesto sasvim deseto ...

Poslednja izmena:
Nikako da pokrenem igru.
Pojavi mi se ova poruka:

Helppppp:crash:

Poslednja izmena:
Spider-Man je jedan od legendarnih strip junaka .... E sad ... druga stvar je sto je ekranizacija stripa mozda malo zakazala. Kazem mozda, jer ne gledamo stvari iz iste perspektive vise... Kada sam bio klinac, sve mi je bilo wow!, od Zagora, preko Velikog Bleka, Daredevila, Spidermana, i ostalih karakondzula ... Sada, sve je to manje vise smesno, a kapiram da i danasnje klince to vise ne drzi, jer se furaju na nesto sasvim deseto ...

Samo da potvrdim gornji deo teksta, odnesem sestricu igru pre neki dan (do duse PlayStation 2 verziju) dodjem sutra dan i docekaju me komentari tipa, "OMFG!!!, ovo je super, *ebes God of War 2 ovo ja najbolja igra sto sam dosada igrao".

Poslednja izmena:
Nikako da pokrenem igru.
Pojavi mi se ova poruka:

Helppppp:crash:
Ludi bre pomagajte..... Nikako da pokrenem igru, znaci sta sve nisam probao i ne uspeva....
Pomagajte!!!!!, mamicu mu spajdermensku. :crash:

Poslednja izmena:
Igra je takvo djubre da ja ne kapiram zashto neko o njoj pricha uopshte.

Mozhda zato shto se o ukusima ne raspravlja? :p

Ljudi instalirao sam malom bratu igru, ali nikako ne mogu da je pokrenem. Naime, ima zvuk, ali slike nema?!

@Brainiac
da nije mozda zbog punog desktopa :d
Majke ti kakve to ima veze........ Ali za svaki slucaj sam probao i neuspeva :-devil-:, i koji sam ti ja baksuz umesto da idem na restore all shortcut, ja na delete :wall::bottle:

Poslednja izmena:
Kada hocu da pokrenem Spiderman 3 javlja se sledece (pogledaj sliku). Sta da radim? Visual studio sam ima pre instaliram.

Prilozi

• problem.jpg
    problem.jpg
    22.8 KB · Pregleda: 51
Jel resio neko problem pokretanja igre?

Nazad
Vrh Dno