Šta je novo?

SpiderMan 3 - Web of shadows

mikelebg26

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.10.2005
Poena
319
Izaslo i ovo , najavljivana kao najbolja spiderman igra do sada. Jel neko probao, cujem da je optimizovano ocajno ....Molim komentare !

P

Poslednja izmena:
Bah, jedino ako je izdavač tako najavio, jer mu najave a vidim i prvi opisi nisu nešto posebno naklonjeni. Daću svoj komentar kada ga nabavim sutra.

Znash kako, video sam gameplay treiler, video sam story trailer
izgleda jako fino, videcemo koliko je igrivo i kako ce se ponasati na tastaturi!

Edit: Igra se jako DUGOOOO instalira, ima 1000000 malih fajlova :( , plus za neko lagodno igranje potreban je 1.1 patch, a za njega jos nema lekica ... sto bi se reklo necete moci da podesite NISTA vezano za grafiku i ocekujte seckanje i los fps ...

Poslednja izmena:
Slično kao i sa Spidermanom 3 znači.

Slično kao i sa Spidermanom 3 znači.

Uffff ... nikako se ne bih slozio, spiderman 3 je radjen po filmu, ovaj je najslichniji je Ultimate Spidermanu, i mogu vam reci, ako trazite igru za zezanje uzmite je ... znaci napravili su jako finu igru sa Paukom u helankama!

p.s. meni na mojoj mashini << radi jako lepo igra, na 1680x1050 radi na 55fps==a

Ne bre, mislio sam što se tiče zahtevnosti :) Spiderman 3 je bio katastrofalno loše optimizovan.

Evo probao sam, igra definitivno ima problema sa fps-om u pojedinim momentima, najčešće kod eksplozija, ali generalno, kod mene može normalno da se igra.

Pa kakva je , jel valja ista sem tog FPS drop-a ??????

Evo probao sam, igra definitivno ima problema sa fps-om u pojedinim momentima, najčešće kod eksplozija, ali generalno, kod mene može normalno da se igra.

Imash patch 1.1 koji sredjuje te bugove, ono sto mi se dopada je cinjenica da meni radi igra u proseku 55fps cak i sa explozijama :smoke: mada ponekad mi igra UKOCI ... stane na sekundu 2 ...

Pa kakva je? Niko to da kaze *** :)

Poslednja izmena:
Ima li traga o leku za patch 1.1?Inace igra je cool mislim isto ko i prosli SpiderMan malo bolja grafa arkadnija je.Igra mi daje 100fps ali zastajkuje na svakih par sekundi pa mi je neigriva.

Nazad
Vrh Dno