Viel Dankposlao sam ti PM![]()
Ne znam za Space-a, ali ja moj vala polozih... :d:d:dI ti si imao ispit ! Pa Space je imao takodje ispid mislim u 8 a u 6 nas je napustio
Stvarno je covek Hardcore ! Ne pitah ga kako je prosao na ispitu i jeli Overclockovao profesore ?
Hvala na Winu, nisam ga skinuo, ali imam nameru danas, hvala jos jednomposlao sam ti PM
I ti si imao ispit ! Pa Space je imao takodje ispid mislim u 8 a u 6 nas je napustio
Stvarno je covek Hardcore ! Ne pitah ga kako je prosao na ispitu i jeli Overclockovao profesore ?
To je zato shto nisi stavio dezodorans a ishao si direktno sa sesije :smoke:Spacemaster je napisao(la):čovek se krstio i dan dans me izbegava kad me vidi na faksu
Amin!Krstio se i polivao ga svetom vodicom :d
Iskljuci AV mozda ti pomoge da iskljucis i sound card u bios-u i skloni to upozorenja za never update i off firewall
ne stavljaj ni jedan driverbukvalno!
Ma ovih dana ce pasti win bez brda programa, drajvera i ostalih s...a i nepotrebnih servisa pa mozda bude bolji rez.
Evo ti kratko Objašnjenje oko tvikova.![]()
Puno hvala Space. Pomoglo mi je stivo da razjasnim neke stvari. Sad slede novi pokusaji.
Napokon sub 14s je postignuto na 3600MHz uz vasu svesrdnu pomoc.
Jos jednom puno hvala svima.
Bravo, nisam ni sumnjao da ce pasti 14s. Nemoj da se predajes, nastavi dalje, mora da padne i 13.9s
.
:wave:
Dekara kao i uvek tu da podigne moral i ohrabri. Bez pomoci tebe, Miska, BigJoe-a, Spacemaster-a ma svih ne bi bilo nista, zato hvala jos jednom.
Mislis da mogu i sub 13.9s? Pokusacu naravno.
Drago mi je da te memeorija dobro sluzisamo napred!
Drago mi je da te memeorija dobro sluzisamo napred!
A pa dobru memaru si pazario, probaj ti to na 2:3 tj. na 600@4-4-4-12 ili 600@5-4-4-12 ili cak 514x7 a mem na 617CL5. Bilo koja od ovih kombinacija trebala bi da te spusti ispod 13.9s. Kad imas dobru memu mozes dosta kombinacija da pravis
.
:wave:
Da memorija super radi, ali nesto je ne teram mnogo ne znam koliko a da ne preteram.Pozdrav.
Ne znam kolika voltaza bi joj trebala za te akcije. Prvo sto sam hteo da dobijem je sub 14s na 3600MHz za CPU i 1000MHz CL4 za memoriju, sada ce biti malo eksperimenata.
sobzirom da imas P35 plocu probaj delioc 5:6, recimo 514*7 , memorija bi ti bila na 616
daj joj 2,5V u Biosu CL5 probaj da udjes u WIN onda u memsetu se igraj malkice sa beta timingzima.
Stavi izvise memorije jos jedan fan 12ticu ili 8micu i idi sa naponom do 2,6V i igraj se malkice sa timinzima u memsetu.
Probaj Ras to Cas Write Delay na 3 ili 2
trfc na 21 (spustas vrednost korak po korak i onda odradis spi run)
Chekaj, si instalirao novi win?Uvek dobijem bolji rez na 400x9 nego na 514x7 ili 450x8 ali probacu i tako. Pokusao sam sa memorijom na 600 5-4-4-12 i malo popravio rez ali nije sub 13.9s.
Ima preko memorije jedna 8.-ca i lepo odradjuje posao memorija je tek mlaka.
Veliko hvala na savetima Monteboy.
Chekaj, si instalirao novi win?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari