Šta je novo?

* SPI1M Sub 4GHz Contest *

da li si restartovao? vidi obavezno koji su servisi iskljuceni, mozda je iskljucen Logical Disk i sl...

Poslednja izmena:
ERAM nije toliko bitan za 1M ali je dosta bitan za 32M, ono sto je dosta bitno za 1M, je pseudo minimizacija, o cemu se radi zapravo, spi prozor prevucite da se ne vidi znaci samo da viri par milimetara coska u jednom od uglova desktop-a, tj koliko mozete da ga sakrijete, onda posto ne mozete da ga pokrenete misem, kucajte alt+c, posle toga ako pritisnete ok izgubicete rez pa nista niste uradili medjutim sacekate da se zavrsi, i onda desnim klikom na task pa tile windows verticaly dignite spi i onda odradite slikanje, boost ce pogotovo biti primetan na AMD masinama i pogotovo ako imate neku graficku staru 10 god :)

Pratio sam sva Miskova uputstva oko tweak-a Spi-a i ovo je najbolje sto ja mogu na 3600MHz. Jedino nikako nisam uspeo sa ERAM-om.

superpina450fsbx814078os4.jpg
[/

Ali bre onaj BigJoe:D rece da mora ici sub 14s, tako da ostajem uporan. Mozda jos treba truda i da se izvuce jos malo iz memorije.

Poslednja izmena:
probaj da zategnes jos malo memoriju i dobices jos koju stotinku :D
4-4-4-3, ako moze da izdrzi...

probaj da zategnes jos malo memoriju i dobices jos koju stotinku :D
4-4-4-3, ako moze da izdrzi...

Tesko da ce to izdrzati. Mislim sa vecom voltazom bi i izdrzala, ali ne bih je silio nije bas neki OC-er, a mozda joj ni ne dajem dovoljno volti ipak jos ne znam koliko koja memorija moze da izdrzi, da ne bi bilo dimica.

Pa koliko si joj dao napona?
Mislim da sa tim modulima ne bi trebalo da prelazis preko 2.2V

Bravo to je tu jos samo malo, si probao minimizaciju? Pobi sve u tasku, slicku iza stavi neku jednobojnu ne ovu livadu, poigraj se jos malo sa winom.

Znaj da je dobar deo SPi reza u tweakovanju wina...
Doduse i plocu proc i memoriju moras savrseno da uskladis.

Nije lose, s obzirom da DDR3 i X38 jos uvek nisu detaljno ispitani :D

ovo je novi WR za SX-Team lepo momci lepo :) , ipak bandwidth ima malkice uticaja :)

Poslednja izmena:
odradite 32m sa tim winom i memom pa ce uticaj bandwidtha tek biti znacajan :)
trebali bi vreme od nekih 12,45 da imate :)

Puko win, moram do CYK-a ovih dana da bi ga opravio. ;)
Još jednom hvala na Winu Vojo kralju. :)
:wave:

twekovao sam win stummerwinteru pa sam ga uploadovao na rapidshare.
poslat cu ti linkove na PM :)

Ukoliko imas dovoljno brzu konekciju recimo kao ja 16 MBit :) brzo ces ga skinuti (130 MB)

interesantno ce biti videti Penryn'a u akciji u ovom takmicenju :)

Sto niste zvali Car'a staru vunu da se upoznamo onu noc ?

Poslednja izmena:
twekovao sam win stummerwinteru pa sam ga uploadovao na rapidshare.
poslat cu ti linkove na PM :)

Ukoliko imas dovoljno brzu konekciju recimo kao ja 16 MBit :) brzo ces ga skinuti (130 MB)
Ima, ima... 64k mu je konekcija. Bice mu na hardu za nekiiiih... dve nedelje :d:d

BTW, nego, moze li "vuna stara" da se dokopa tog Win-a? ;)
Videh ga na blitz kod Marka, bome mi se dopalo to sto vidim... :smoke:
Sto niste zvali Car'a staru vunu da se upoznamo onu noc ?

Im'o sam ispit iduci dan u 8h, nije se moglo nikako... poslao sam ti ja poruku, i na PM (prepun inbox :d), ali i na mail ;)
Proveri to ;)

BTW, nego, moze li "vuna stara" da se dokopa tog Win-a? ;)
Videh ga na blitz kod Marka, bome mi se dopalo to sto vidim... :smoke:

poslao sam ti PM :)

I ti si imao ispit ! Pa Space je imao takodje ispid mislim u 8 a u 6 nas je napustio :)
Stvarno je covek Hardcore ! Ne pitah ga kako je prosao na ispitu i jeli Overclockovao profesore ?

poslao sam ti PM :)

I ti si imao ispit ! Pa Space je imao takodje ispid mislim u 8 a u 6 nas je napustio :)
Stvarno je covek Hardcore ! Ne pitah ga kako je prosao na ispitu i jeli Overclockovao profesore ?
Ma prosaho je :) Kaze prichao profesoru da je overklokovao...naravno chovek niej imao pojma o chemu pricha...+tamo neki svima znani LN2 ;) Naravno da je proshao na ispitu...
Samo ja nisam...spavao sam posle 2 dana :p
btw onu deonicu do banovog brda sada vozim zatvorenih ochiju :D

Vrh Dno