probaj da zategnes jos malo memoriju i dobices jos koju stotinku
4-4-4-3, ako moze da izdrzi...
Pa koliko si joj dao napona?
Mislim da sa tim modulima ne bi trebalo da prelazis preko 2.2V
Bravo to je tu jos samo malo, si probao minimizaciju? Pobi sve u tasku, slicku iza stavi neku jednobojnu ne ovu livadu, poigraj se jos malo sa winom.
Treba se igrati! U pravu siNije lose, s obzirom da DDR3 i X38 jos uvek nisu detaljno ispitani![]()
Treba se igrati! U pravu si, samo me zanima da li je josh moglo da se dotegne na memoriji neshto :type:
Nishta ja tebe ne razumemA sta ti mislis, imaćes ploču i mb pa ćemo videti![]()
Nemoj da te CAR cuje sta pricas o njegovom ceduNishta ja tebe ne razumemA procesor? Pa dok ne crkne
![]()
Procesor vala *neces* imati :smoke:Nishta ja tebe ne razumemA procesor? Pa dok ne crkne
![]()
Nishta ja tebe ne razumemA procesor? Pa dok ne crkne
![]()
Procesor vala *neces* imati :smoke:
Ummm... ne :d:d:dJel prichash o ovom E6850 shto je sada u mashini? ,)
ovo je novi WR za SX-Team lepo momci lepo, ipak bandwidth ima malkice uticaja
![]()
odradite 32m sa tim winom i memom pa ce uticaj bandwidtha tek biti znacajan
trebali bi vreme od nekih 12,45 da imate![]()
Da, definitivno tu se razlika u bendwidthu itekako da primetiti u 1M je bash jedva, jedva, primetna ali ponekad dovoljna za WRodradite 32m sa tim winom i memom pa ce uticaj bandwidtha tek biti znacajan
trebali bi vreme od nekih 12,45 da imate![]()
Puko win, moram do CYK-a ovih dana da bi ga opravio.
Još jednom hvala na Winu Vojo kralju.
:wave:
Ima, ima... 64k mu je konekcija. Bice mu na hardu za nekiiiih... dve nedelje :d:dtwekovao sam win stummerwinteru pa sam ga uploadovao na rapidshare.
poslat cu ti linkove na PM
Ukoliko imas dovoljno brzu konekciju recimo kao ja 16 MBitbrzo ces ga skinuti (130 MB)
Im'o sam ispit iduci dan u 8h, nije se moglo nikako... poslao sam ti ja poruku, i na PM (prepun inbox :d), ali i na mailSto niste zvali Car'a staru vunu da se upoznamo onu noc ?
:wave:
ovo je novi WR za SX-Team lepo momci lepo, ipak bandwidth ima malkice uticaja
![]()
BTW, nego, moze li "vuna stara" da se dokopa tog Win-a?
Videh ga na blitz kod Marka, bome mi se dopalo to sto vidim... :smoke:
Ma prosaho jeposlao sam ti PM
I ti si imao ispit ! Pa Space je imao takodje ispid mislim u 8 a u 6 nas je napustio
Stvarno je covek Hardcore ! Ne pitah ga kako je prosao na ispitu i jeli Overclockovao profesore ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari