Šta je novo?

* SPI1M Sub 4GHz Contest *

monteboy

Slavan
Učlanjen(a)
26.07.2004
Poena
410
Dakle postavite vas najbolji rezultat u SuperPI 1M jedino pravilo koje vazi je frekvencija mora biti ispod 4GHz. Slican thread postoji i na XS tako da ovdje mozemo razmijeniti iskustva po tom pitanju.

Evo mog doprinosa :)

12547fh5.gif

Performance Number = 50188 :D

trenutni WR je 12,500 s

Poslednja izmena:
Au Vojo, kud ga ne stavi na 3600MHz. To je nekako jos zanimljivije, ovako si skoro na ravnih 4GHz :D

Evo ja cu da postujem na 3600 :)

Ovo sam se uporedjivao s ovima sa XS-a na 3600, tj. isprobavao neke stvari... Bitno da je sub14 na 3.6:crash:

Prilozi

• 13.png
    13.png
    55.9 KB · Pregleda: 181
sada ce da dodje space sa 3999.9MHz :D

Pentium E skoro bez tvikova(samo onaj za realtime) na 3.6GHz za super pi, ali sa G-skillom.

Prilozi

• 3602.jpg
    3602.jpg
    189.1 KB · Pregleda: 174
Dakle postavite vas najbolji rezultat u SuperPI 1M jedino pravilo koje vazi je frekvencija mora biti ispod 4GHz. Slican thread postoji i na XS tako da ovdje mozemo razmijeniti iskustva po tom pitanju.

Evo mog doprinosa :)

12547fh5.gif

Performance Number = 50188 :D

trenutni WR je 12,500 s

Koji to procesor sa 1 jezgrom može da izvuče ovakav rez?

Koji to procesor sa 1 jezgrom može da izvuče ovakav rez?

Kao prvo za SuperPI dva jezgra nemaju nikakav znacaj jer je aplikacija stara (single thread rezim) kao drugo citaj post od BigJoe'a .... :) Gasenjem jednog jezgra omogucavas vece frikvencije ....

Poslednja izmena:
@monteboy

prosli put kad smo se ti i ja trkali, moj HW je jedva preziveo tu trku,ali nije preziveo posle napad Belgijanca i Francuza.Posle mi je Francuz poslao sliku sa 24 seta memorije ,koje su probali. ;)
( i dalje sta reci, imaju ,mogu i moze im se...)

Evo reza za 0,001s koji je bolji :D:D:D

Vec vidim komentar CAR-a za 0,3MHz,hehe ;)

:wave:

Prilozi

• 12.546.jpg
    12.546.jpg
    196.9 KB · Pregleda: 148
@monteboy

prosli put kad smo se ti i ja trkali, moj HW je jedva preziveo tu trku,ali nije preziveo posle napad Belgijanca i Francuza.Posle mi je Francuz poslao sliku sa 24 seta memorije ,koje su probali. ;)
( i dalje sta reci, imaju ,mogu i moze im se...)

Evo reza za 0,001s koji je bolji :D:D:D

Vec vidim komentar CAR-a za 0,3MHz,hehe ;)

:wave:

0,001s odgovara tacno 0,8MHz :)
Jel mozes da odradis jednu Sandru Memory Bandwidth na tim istim paramtrima sa kojima odradjujes SPI1M

Nego ja odavno ocekujem neki brutalno tweakovan sistem od strane CAR'a ali izgleda se muci sa onim potenciometrima sto mu vise po ploci :) ili je zauzet sa devojkom pa nema kad :)

Poslednja izmena:
0,001s odgovara tacno 0,8MHz :)
Jel mozes da odradis jednu Sandru Memory Bandwidth na tim istim paramtrima sa kojima odradjujes SPI1M

Nego ja odavno ocekujem neki brutalno tweakovan sistem od strane CAR'a ali izgleda se muci sa onim potenciometrima sto mu vise po ploci :) ili je zauzet sa devojkom pa nema kad :)

Ma jok, CAR (u poslednje vreme poznatiji kao "spamer" :) ) se uspavao :D Bice sledeci put....

Ihaaaj, druze moj, davno sam ja tu tvoju "vise-mi-potenciometri-na-sve-strane" plocu udomio :)
Sad sam na onom "famoznom" DFI-ju, koji mi se uopste ne dopada, moram da priznam... ali 'ajde, mozda sam i omatorio pa ne znam da namestim, ne znam ni ja sam... :D

A ovo sto Nidza konstantno djida vise necu ni da komentarisem :d:d:d

Ihaaaj, druze moj, davno sam ja tu tvoju "vise-mi-potenciometri-na-sve-strane" plocu udomio :)
Sad sam na onom "famoznom" DFI-ju, koji mi se uopste ne dopada, moram da priznam... ali 'ajde, mozda sam i omatorio pa ne znam da namestim, ne znam ni ja sam... :D

A ovo sto Nidza konstantno djida vise necu ni da komentarisem :d:d:d

sad si na DFI 965-S predpostavljam.

ja sam sa DQ6 bas zadovoljan mislim da je odlicna ploca za svakodnevnu potrebu a i za OC je odlicna bez nekih znacajnih bugova.

Samo za starog drugara CAR'a

Na 3600 MHz

Na malkice ispod 4000 MHz

@CAR

ma,lako je za mene ,nego da vidimo taj tvoj rez na 4000MHz
( sa djidanjem ili bez djidanja,hehe :d:d:d) i onda vodim na pice il' kolace.

:p
Nema sanse, Nidzo, 4GHz je za mene mislena imenica... za valjan skor na 4 giga me koci procesor, a za 3.6 ploca...

Da ne kukam sad, tuzna je moja sudbina... :S:

Sa 2 mega cache-a nema sta da se igram... tvoj skor na 3.6 ima da isamaram sa 300MHz nizim taktom :)

To mozda tamo u "Kaludzerici" :p

U Beogradu nije tako :smoke:
hmm...potezi ochajnika, definitivno...:S:
U pravu si za 1m to shto prichash ;) a kad ti dodje neki-neka "mislen" ti me pozovi poshto je mozda neka misao meni pala na pamet :p

Nazad
Vrh Dno