Šta je novo?

SpeedTest.net: merenje brzine Internet konekcije

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja
Telekom, vdsl 50/2

1.png

2.png

3.png

4.png

Na SBB ako hocete 100mbit preko wifi trazite UBEE uredjaj da vam daju pa preko njega na 5g moze da se izvuce 150mbit bez ikakvih problema.

SBB 60/4

40/40
Optica
bcc92de5ec479a1674a2f75d9b91a78b.jpg

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Telekom.de (T-mobile)
a4165d4f198996b9326640fc094533d5.jpg

Huawei Mate 9

Poslednja izmena:

Prilozi

• Speedtest.jpg
    Speedtest.jpg
    32.6 KB · Pregleda: 137
Poslednja izmena:
Nemam uopste opciju za jitter? Gde je :D

Edit: Nisam provalio da treba da se udje u rezultate.... Evo ga:

qbzPepnYSnmClAvXQ2LHwQ.png

Pa od toga nema bolje!
Jitter je najbitniji za VOIP telefoniju i zasluzan je za kasnjenje glasa (koji putuje u paketima), tako da kod optike skoro da ga i nema!

Pa od toga nema bolje!
Малопре сам отворио пенџере да их апдејтујем па одрадио и ово.
Није лоше? Иначе ми browser показује мало веће брзине него што су у пакету (140/14) а овде су замало скраћене, не знам да ли је због апликације или пенџера. Какогод, не смета ниједно.

Jitter.png

Малопре сам отворио пенџере да их апдејтујем па одрадио и ово.
Није лоше? Иначе ми browser показује мало веће брзине него што су у пакету (140/14) а овде су замало скраћене, не знам да ли је због апликације или пенџера. Какогод, не смета ниједно.

Pogledajte prilog 231901
Znaci uvek i od boljeg ima bolje!:d

Prilozi

• Kopernikus 60-4.png
    Kopernikus 60-4.png
    27.6 KB · Pregleda: 190
Poslednja izmena:
Па већ си пријавио своје мерење, мислио сам на следећег са бољим резултатима. ;)

^A koja je svrha toga, u zemlji u kojoj je penetracija optike 2-3%? Možda da muda premeravate kad ta penetracija bude 50+%

Evo, povezaću se ja VPNom na radno mesto i pokidaću tvoj jitter. (Jako mudo, da prostiš. Mrzi me.)

Da sam exe net employee,

1) dao bih ti veći paket jer ih promovišeš u meri u kojoj je, na momente, degutantno.

2) smanjio bih ti paket, iz istog tog razloga.

A onda bih gledao da firmu širim. Geografski limiti su so... Paypal (od osnivanja do 2013)

I kao i svako drugo "ograničenje" - loši su. Objektivno.

To što su dobri "za tebe" ih ne čini - objektivno dobrim. A mene boli uvo i za jitter i za ping i za speed.

Meni je bitna pomenuta penetracija/opšte dobro, u koje se Exe net sa svojim geolimitima nikako ne uklapa. Niti doprinosi nekom osetnom širenju. %a.

Veći benefit će i MTS da da, vremenom.
A i on mi nije nešto drag.

Edit: Exe netova bi trebalo da bude što više, i tu da se razumemo. Ali okej, znaju svi za. Od kojih 99.9% ne može da se priključi/velika mana. Vremenom će biti irelevantan, apsorbovan. Produkt je deficita političke (poslovne) (ne)inteligencije kod nas. :)

Za 10 godina ćeš koristiti/hvaliti nešto drugo.

Poslednja izmena:
Хвалићу оно што буде актуелно. А по овој логици ни гугл оптика не вреди пет пара ако не могу да је користим. Ни остале сличне. Промовишем оно што користим, док је то био СББ, хвалио сам их и кудио сам, пре тога Сезам и ко год да је био. Све у своје време.

SpeedTest.net

Ovaj SpeedTest iz Windows 10 Prodavnice, koji je kao nezavisna aplikacija, daje uvećane i nerealne rezultate za Upload, kod mene.
Screenshot 2017-07-11 06.40.12.png

Rezultati iz browsera su realni:

mts Net50

Vrh Dno