Zovi Marku Zvaku da odrade prilog o tebi i internetu koji placas.
Takpdje moja ima 42 godine i izvlaci 100Mbit trenutno je na 66Mbit a vidis kako radi net bez gubitka cak naprotiv i malo preko 50/2 konstantno
Takpdje moja ima 42 godine i izvlaci 100Mbit trenutno je na 66Mbit a vidis kako radi net bez gubitka cak naprotiv i malo preko 50/2 konstantno
I stabilna sto se moze videti na ping testu pod jitter gde je 0.
Pa taj vas ISP do te pristupne tacke kao da ima 2Mbps linkKo je toOvo je bruka i sramota, ne znam kako bih drugacije mogao da nazovem. Kasno uvece, i rano ujutru je odlican, ali tokom dana,a posebno uvece je katastrofa. Ajde da je grad, zagusenje itd, ali na ovu antenu je prikaceno mozda 10, maksimalno 15 korisnika, i kad se svi prikace, totalno je neupotrebljiv. Ne vredi ni da se zalis, odustali smo od toga.
![]()
Kako su jadni, 9 Mb, ej nisu mogli na fiberu 10 upload da pustetaj paket u normalnim zemlja je simetričan ili 2:1
Pa taj vas ISP do te pristupne tacke kao da ima 2Mbps link![]()
Jutros uzela opremu za 20/2 telekomov internet , da li je ispravno meriti naa laptopu sa wifi ili mora ona zicna varijanta.Od kada od preuzimanjee opreme pustaju 20/2 do sada imala onajk 10/1
Najbolje je da meris preko zice.
E druze ti placas ovaj net ili je free?
Bolje ga pitaj jel mu nesto i doplacuju!E druze ti placas ovaj net ili je free?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari