Koji ti je OS na kompu, meni na primer speedtest razlicito izmeri ping na Windows-u 7 x86 i na XP-u sp3, isti test server (verat) ista WAN IP adresa, bude isti DL i UPL ali ping mi na win7 bude preko 500ms dok na XP-u mi bude u proseku od 40-60ms takodje boot-ujem Puppy linux sa diska, i tu izmerim , isto bude ko na xp-u ping prosek 40-60ms, ali verovatno speedtest i ping test na sedmici mi ne pokazuju prave vrenosti, jer isto tako pocnem ja sam iz CMD-a ili iz programa Web Ping tester da ping-ujem isti (verat-ov) server i tu ping brojke budu slicnije onima koje mi pokazuje na xp-u, ne znam u cemu je problem
Koji ti je OS na kompu, meni na primer speedtest razlicito izmeri ping na Windows-u 7 x86 i na XP-u sp3, isti test server (verat) ista WAN IP adresa, bude isti DL i UPL ali ping mi na win7 bude preko 500ms dok na XP-u mi bude u proseku od 40-60ms takodje boot-ujem Puppy linux sa diska, i tu izmerim , isto bude ko na xp-u ping prosek 40-60ms, ali verovatno speedtest i ping test na sedmici mi ne pokazuju prave vrenosti, jer isto tako pocnem ja sam iz CMD-a ili iz programa Web Ping tester da ping-ujem isti (verat-ov) server i tu ping brojke budu slicnije onima koje mi pokazuje na xp-u, ne znam u cemu je problem
Može da bude svašta, problem kod tebe, problem kod servera koga pinguješ... Uradi tracert IP_adresa pa vidi šta se dešava.
Koliko para?![]()
Da nemas neki program tipa NetLimiter instaliran na Windows7?
Meni je NetLimiter davao ping na SpeedNetu oko 430ms do Nisa a kada pingujem neki sajt iz command promta stoji oko 40ms. Tek kada sam ga izbrisao potpuno iz kompjutera vratio sam da mi Speednet meri ping oko 40ms. Zbog toga mislim da je i kod tebe ista situacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari