Šta je novo?

SpeedTest.net: merenje brzine Internet konekcije

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja
Izvalite ping, inace mi je uglavnom ispod 10 a prvi put vidim 0 :hump:

496114979.png

WiMax

Poslednja izmena:
Ne vidim, sem ako ne mislis na "Cenovnik Profesionalnih Flat paketa", a to nije to.

Izvinjavam se sto kasnim sa odgovorom, frka. To je upravo to. MW radi sa poslovnim korisnicima, pa im je i cenovnik takav kakav je. Nemam blagog pojma koliko ovo kosta zaista.

498658656.png

Poslednja izmena:
Izvinjavam se sto kasnim sa odgovorom, frka. To je upravo to. MW radi sa poslovnim korisnicima, pa im je i cenovnik takav kakav je. Nemam blagog pojma koliko ovo kosta zaista.
Ah, a ja razmishljao o WiMaxu ... Ima li ko da nudi WiMax privatnim korisnicima?

-----------------------------------
Novi rez:

Izvalite ping, inace mi je uglavnom ispod 10 a prvi put vidim 0 :hump:

Već sam postavljao sličicu, evo i različitih datuma...povremno se dešava...uglavnom poslepodne i uveče. Paket je na mereni protok, a brzina koliko god WiFi propusti...UP uvek preko 1mbps, a to mi je bitno...

Uzas od UL !!!

^Koliko košta takav paket, ne mogu da nađem na njihobom sajtu?

To su paketi na mereni protok kod KBC Net. Uplatiš određenu količinu MB, oni puste brzinu koliko god fizički konekcija izgura. Imaju i one sa minimalnom mesečnom potrošnjom gde je MB još jeftiniji....

Meni je bitan dobar UL, jer se računaru pristupa isključivo remote, a ne pravimo prevelike protoke, tako da je i cena na kraju meseca OK.

Interesantno... sad probah SpeedTest klasicno ka BG serveru i zacudilo me:

U pitanju je 4096/512 IKOM. Taman sam hteo da ih zovem, kad reko' "ajd' da probam download" i ono ide normalno... do 490Kb/s. Promenim server na SpeedTestu - ka Gracu je vec normalna situacija:

Bas zanimljivo :D

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Nazad
Vrh Dno