Šta je novo?

SpeedTest.net: merenje brzine Internet konekcije

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja
Evo ga i moj rez. Adsl telekom+speedUP.

Hm.. Na sajtu sam podesio da mi racuna u kb/s, i izracuna mi, ali kad zatrazim link za foruym, baca mi sliku u mb/s.

pa jesi sam podesavao settings ili si samo ucitao i testirao brzinu ili kada si gore namestio opcije jesi te opcije i snimio?

evo sada sam ja ispodesavao i evo rezultata!

pa jesi sam podesavao settings ili si samo ucitao i testirao brzinu ili kada si gore namestio opcije jesi te opcije i snimio?

evo sada sam ja ispodesavao i evo rezultata!

Ma jesam sve uradio. Izracuna on meni i pokaze u kb/s, ali kad odem na COPY link, i prebacim na forum, tek tada vidim da mi je u stvari link u mb/s, a ne u kb/s.

Kucni net,na poslu imam 4\4

Telekom je danas ceo dan nesto radio na centrali, prekid je trajao jedan ceo dan. Obzirom da sam 150m od centrale, ping je extremno dobar, proverio sam vise puta, istu vrednost dobijam.

Kada surfujem, situacija se menja za nijansu.

Toliko od mene za ovaj thread.

POZDRAV

Poslednja izmena:
evo mog rezultata! posto sada nemam aviru u racunaru tacnije nemam ni jedan antivirus pa sam konacno dobio tacan rezultat!

Ja sam nedavno prešao sa Nod-a na Antivir, ali ne primećujem da utiče na rezultate speedtest-a..

Možda je ipak nešto drugo u pitanju, browser recimo.
Sećam se da su ranije verzije Opere znale da daju iskrivljen rezultat, mada mislim da sad više ni tu nema problema.
Meni je ovo mereno iz Google Chrome-a i do sada je uvek bilo ok.

Beocity ADSL 4Mbps/256Kbps uskoro ga menjam sa SBB kablovskim 3Mbps/256Kbps

Poslednja izmena:
Sa ukljucenim i iskljucenim Antivir webguardom

Akademska mreza (sa masinca).

476955145.png

Moj HDD ne može toliko brzo da piše....koji će mi tako brz net ;)

Nego, vidi ping :d

476060160.png

U sledećem merenju je pokazao nešto manje brzine i 9ms odziv.
ISP je KBCnet, 2,4Ghz, paket na mereni protok.

Molim vas da u ovoj temi ostavljate rezultate testova isključivo hostovane na serivsu koji koristite za merenje.

Dakle, ako šaljete sličicu sa Speedtest.net, sličica mora biti iza linka http://www.speedtest.net/result/broj.png

Nazad
Vrh Dno