Šta je novo?

SpeedTest.net: merenje brzine Internet konekcije

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja
25 eur mesecno + telefon flat inclusive(fiksna telefonija)

BTW jel sam ja jedini koji je uspeo da stigne da uradi speed up dok je moglo za 4096? Sad kazu ljudi da ne moze.

Ewo i moj Speedtest kod Telkoma 1024/128

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    140.3 KB · Pregleda: 102
Ovaj 16 megabitni kod sezama je 5100 dinara bez PDV-a malo mi je mnogo. :(

424396181.png
:)

Jel ja tebe mozda znam :) ??

Da nije totalni off:

Home
FLAT Light 2048/256k - 2080 din
423709914.png

Bedni upload i zadnja 3-4 dana nemogu ni COD4 online da igram zbog tog bednog uploada i laga koji mi stvara :mad:

Work
FLAT PRO 256/128 - 950 din
424323693.png

Poslednja izmena:
Sta se desava, zasto ne mogu da izmerim brzinu neta birajuci bg? Kad izaberem drugi grad krene da izracunava, al beograd nece?! Kod mene je novina da sam dobio javnu IP adresu preko Ikoma. Jel to ima neke veze s tim. Inace, pomislio sam da nije mozda kvar kod tog naseg servisa koji to meri, ali pitao sam jednog druga i njemu sljaka. Sta bi mogao biti probem

Bas mi je drago sto tebi sve funkcionise:) Mene zanima, u cemu bi mogao biti problem kod mene. Jel moguce da ima neke veze s tim sto su mi dodelili javnu IP adresu? Napominjem da mi je ranije sve bilo ok, bez problema sam mogao da proverim brzinu neta birajuci bg

Poslednja izmena od urednika:
Sezampro 4096/256kbps

yuhu ala smo ludi!!!

433653768.png

433655944.png

ala se ovde nesto debelo poremetilo kod mene!!! sada pravac jedan reset racunara pa onda na ponovno testiranje!

Poslednja izmena:
veruj mi voleo bih i ja da znam i sa svakim testom kojim sada uradim dobijam jos vece vrednosti download ali upload je uvek isti!!!

mada mislim da znam u cemu je problem avira mi testira racunar pa je moguce da zato ludi test! videcu sada kada ona zavrsi pa cu okaciti nove slike!!! joj mada bih ja voleo da je to neka varka i jos da skida tom brzinom pa iovako mi je pun hard da neznam vise sta gde da skidam a jos kada bi ta brzina bila mogao bih samo da se roknem jer nemam mesta, mada sreca moja sada ni nemam nesto pametno da se skida tako da cu raskrciti malo hard... he he

Poslednja izmena:
to znam i ja da nemoze biti jer je definitivno neki problem dal do kompa ili vec do cega jeste ali kada skidam nesto ovako brzina mi ide do 420 kb/s odnosno koliko to paket dozvoljava!!! tako da moguce da nije problem ni do mene nego mozda do sajta za merenje brzine!!! ako neko moze neka uradi test pa neka okaci...

to znam i ja da nemoze biti jer je definitivno neki problem dal do kompa ili vec do cega jeste ali kada skidam nesto ovako brzina mi ide do 420 kb/s odnosno koliko to paket dozvoljava!!! tako da moguce da nije problem ni do mene nego mozda do sajta za merenje brzine!!! ako neko moze neka uradi test pa neka okaci...

xx puta je vec prichano ovde da Avira http scanner daje takve nebulozne rezultate

@rdl hvala, nisam znao da je to upitanju mada sam predpostavio a iskreno nisam ni citao na sajtu...

@Shaddow inace koristim samo firefox...

Poslednja izmena:
ja imam neki "problem" na sezamu u kojem baš uživam već par dana. na speed testu mi daje 893/103 a kad nešto skidam (torrenti) ide oko 130 konstantno bez prekida, a ranije je bilo 105-112.

Nazad
Vrh Dno