Šta je novo?

Specifikacija..

kefalo81

Slavan
Učlanjen(a)
26.04.2008
Poena
350
Ja sam skoro pa totalni pocetnik, nikad do sada nisam birao samostalno konfiguracije, vec sam kupova postojece, do sada.
Zelim, da znam, sta je, ako se imaju u vidu specifikacije napisane na IT svetu, dakle, sta je od tih stavki bitno za plocu i sta one konkretno u radu znace..
Koja specifikacija za koju komponentu je bitno da bude uskladjena, a pri tom ne mislim na hardwersku uskladjenost veci i mogucnost ploce da iskoristi kapacitete komponenti i obrnut..

unapred se zahvaljujem.:wave:

Ja sam skoro pa totalni pocetnik, nikad do sada nisam birao samostalno konfiguracije, vec sam kupova postojece, do sada.
Zelim, da znam, sta je, ako se imaju u vidu specifikacije napisane na IT svetu, dakle, sta je od tih stavki bitno za plocu i sta one konkretno u radu znace..
Koja specifikacija za koju komponentu je bitno da bude uskladjena, a pri tom ne mislim na hardwersku uskladjenost veci i mogucnost ploce da iskoristi kapacitete komponenti i obrnut..

Nista ja tebe nisam shvatio...
Prepisi sta ti od specifikacija nije jasno, pa ce(mo) ti objasniti.

Ako kupujes komp, kazes budzet, pa ti ljudi sastave par konfiguracija, pa onda u vezi tih konfiguracija pitaj, sta kako zasto ovo ono, a ne ovako napamet :).

Ja se slazhem skoro u savrshenom. Mene zanima skoro kao to ali da li da kupim ddr3 ili da sacekam jos ?

Jel ti umro ovaj ddr2 ili sta. Prelazak na ddr3 zato sto je 3>2, ne kapiram razlog prelaska :zgran:.
Mozda za par godina...

Nazad
Vrh Dno