Šta je novo?

Spasavanje podataka sa ogrebanog cd-a

FooL

Slavan
Učlanjen(a)
06.08.2007
Poena
319
Imam jedan problem... Naime na jednom cd-u imam video fajl koji bih hteo da prebacim na komp, ali je cd jako ogreban.. Kada pustim u plejeru on nekako i krene i negde se zabode zesce, a onda nakon toga scena koja meni treba tece bez nekih vecih problema.. ali to mi se desilo samo dva puta, i sada ne mogu to nikako da ponovim da bih nekako snimio. Pa me zanim da li postoji neki program kojim bih mogao nekako da prebacim segmente tog fajla koji su ispravni? Kako neke ispravne sektore na cd-u... Ne znam da li sam dobro objasnio sta mi treba, valjda ce neko uspeti da skonta.. Hvala unapred!

Uzmi obicnu pastu za zube. Premazi ceo cd. Sacekaj da se osusi, posle lepo ocisti nekom finom krpicom (ili toalet papirom) i ocitace ti CD.

Možeš da probaš i alat IsoBuster

Takođe i Copy Cat.
Copy Cat 2.0 actually skip the bytes which are not readable from file and copy all other bytes therefore it extracts max data which is normally not done by windows copy operation. Copy Cat can be helpful at times when you want to copy a CD or DVD which is scratched,when you want to copy data from harddisk area which is partially not readable , when you want to copy data from floppy which is currently not being copied by windows ...

E hvala ljudi, probavam sutra redom pa javljam rezultate. Pozz

+1 za badcopy, koristio sam ga par godina dok su jos cd-ovi od 700mb bili u modi, preporuka.

Poslednja izmena:
+1 Bad copy

Nazad
Vrh Dno