Šta je novo?

Sparkle GF6600 i AMD64 3000+

AthlonXP

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2002
Poena
620
Kada sam iz iste mashine izbacio ATI-ja 9800se i ubacio GF6600GT grafika je bila ako ne ista onda skoro ista kao ati. Znachi samo sam izvadio atija i stavio GF. Inche radi se o Sparcle modelu. A znam da ta grafichka treba da bude bar duplo brza. Drajveri za ATI-ja su predhodno deinstalirani i potom su instalirani Detonatori. Da li je potrebno reinstalirati Windows (XP SP2)? Ili postoji neka verzija Detonatora koja radi dobro sa ovom karticom?

Machina:

1. ASUS K8N Socket 754
2. Athlon64 3000+
3. Sparkle GF6600 GT
4. 512 MB 2.5
5. 200 GB Maxtor
.... :type:

Format c: i cista instalacija pa da vidis kako ce da poleti!

Kao sto Srdjan rece. Formatiraj pa sve ispocetka, i to ovim redosledom:

Windows XP
Service Pack 2 (directx je u njemu)
Nforce 5.10 drivere
AMD CPU Drivere
ForceWare 66.93
ostalo...

I uzivaj :smoke:

Uzgred gde se mogu naci poslednje verzije AMD CPU driver -a?

Inache neke 6600GT kartice prave problem nisam siguran da li sa ForceWare 66.93 driverima ili vec chim,ali bio sam svedok da je na Abit-u NF7 + AMD Barton 2500+ (3200+) u 3DMark-u2003 davao oko 5700 poena?
E sada posle skidanja tih drivera i stavljanja ForceWare 71.24 beta drivera sve je dovedeno u "normalu" i rezultat je glasio na defaultu negde oko 7850 poena.
Kartica je inache Leadtekovih ruku delo A6600GT!

uNesc0 je napisao(la):
Kao sto Srdjan rece. Formatiraj pa sve ispocetka, i to ovim redosledom:

Windows XP
Service Pack 2 (directx je u njemu)
Nforce 5.10 drivere
AMD CPU Drivere
ForceWare 66.93
ostalo...

I uzivaj :smoke:

Jel bas mora Service Pack2 kada se ima A64?

POZ :wave:

Zar se taj firewall ne odnosi na integrisan LAN na NF3 plocama i nista vise ?
Ne mogu da se setim bas svake sitnice ....
Pozdrav

I ja isto mislim da se Firewall odnosi samo na ploce tj. da li je podrzan od strane ploce ili ne. Tako da Service Pack2 ne bi trebalo da utice na to. Samo bi trebalo NF3 250Gb i Ultra ploce da imaju hardware-ski firewall.
Jel sam upravu? 😀

POZ :wave:

Poslednja izmena:
ali zasto mi je ondak ponudio da odem na AMD-ov site i nesto update-ujem za hardware-ski firewall? to se desilo kada smo kod druga namestali A64,MSI K8N Neo, sa WINXP+SP1!

Nazad
Vrh Dno