Šta je novo?

Sparkle 8800Gt

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kada se na ona rebra stavi neki 92mm ventilator ima da bude hladna kao zmija. 😉

Ja sam juce uzeo XFX 8800GT na 250e a nisam video ovu temu, i gde ima kod nas da se uzme ta grafika? Ja sam i ovu jedva nasao?:d

Ima samo treba biti uporan. A i sta ce ti Sparkle kad imas Mercdes karticu.

u specifikaciji ove kartice stoji
PCI Express 2.0 support
Designed to run perfectly with the new PCI Express 2.0 bus architecture, offering a future-proofing bridge to tomorrow’s most bandwidth-hungry games and 3D applications by maximizing the 5 GT/s PCI Express 2.0 bandwidth (twice that of first generation PCI Express).PCI Express 2.0 products are fully backwards compatible with existing PCI Express motherboards for the broadest support.

Jel to znaci da treba da imam plocu sa PCI-E 2.0 slotom da bi iskoristio 100% perfomance, ili je to samo standard koji tek najavljuju, i sa kojim je kartica kompaktibilna?

Poslednja izmena:
Samo standard...PCI-E 2.0 daje više struje pa verovatno ne treba dodatno napajanje... 🙂

ja sam pre neki dan kupio sparkle 8800gt, onu obicnu, stock, referentni dizajn, zato sto mi se najvise svidela od svih stock kartica, po meni je najlepsa... a ima i onaj veci vent od 15 rebara (sto izgleda sve sad imaju).... skroz sam zadovoljan, ne bih kupovao ovu silent...

Nazad
Vrh Dno