Šta je novo?

Sparkle 8800GT 512MB

nex999: ...i jeste budala. ;))

ivan555: ma radi ka lud'o oc sam e6750 na 3.2 po unutra su dve kingstone na 800 i uzeo sam OCZ titanium Intel koje rade na 800 pa chu kingstona mach i ocz stavit.
Chieftec rul3z, grafickoj je potrebno na 6-pinsko ubaciti dva konektora od napajanja.
Je l da da je potrebno?:)

Stvarno shto se tiche graficke ona je perverzija, Gears of War sve na maximum:

Je l tako?:)
Shto se tiche Crysis-a k'o Crysis, kriza u igri kriza i za rachunar ali nije problem,
uspeo sam sve na high na 1280x1024 8x AA na 24-32 FPS-a, a bez AA 30 - 38 FPS-a.
Ako ti sa 8XAA all high imash 24-32 frejma,onda si ti dechko mnogo mnogo pametan : )

Samo ti pichi:d

P.S. Obozhawam da chitam tvoje postowe.

@gx-x: ;)) naravno da sam dobio na klokove 685/1710/2060 i naravno nije 2-3 fps-a vishe, nechemo sad raspravu. :)

Nego kolko ? 4 ? U Crysis-u imas benchmark za GPU, pokreni na 615 i na 685 i vidi sam kolko si dobio. ;)

Valjda si primeito da istinu govorim da sam zatrazhio pomoch zashto karta neche preko 614 za core i za memoriju 1840 da ne govorim o shader-ima. :)

Cek, pa sto ne bi govorio istinu ? To se valjda podrazumeva ?

Ali uz malo truda odradjeno sve kako treba, gx-c inache po stoti put ponavljam drzhim firmu

Blago tebi. Zelim ti puno uspeha u radu !

PS. Ko je sad gx-c ? Jel to neki stariji model mene ? :D (salim se ;) )

i dosta saradjujem sa Alti-em, KimTec-om, Eurolink-om i dosta na lageru posedujem robe,

Eto, bas me raduje tvoj lager :)

ali u tvom sluchaju shto si me sad napao za monitor jer mi u profilu stoji, 170T stari model ne znachi da u radnji drzhim 206BW samsunga za posao za koji mi treba tako neshto. :)

Aha, znaci imas 170T, ali nekim cudnim tokom tvoje recenice zakljucujemo da to znaci da u radnji nemas 206BW ? doooobroooo....

A shto se tiche 3870 cena kod mene je 165 Sapphire-ov model, i Gigabyte 8800GT 190 i Sparkle-ov takodje 190 Eura.

Skup ti nesto taj 3870 :p

Za nabavne nechu ni govorit meni je to smeshno,

i bolje, mislim da moderatorima uopste nije smesno krsenje pravila foruma, samo-reklamiranje svojih cena, saradnika i tako dalje. Dosta je sto si napisao svoje cene.

ali 8800GT sa ovim tweakovanim driver-ima bezhi dosta ATi-u i to je istina.

jeste. I bez tvikovanih drajvera mu bezi dosta.

Opet po 101 put ponavljam ATi-a sam koristio sve do ove 8800GT serije i dobar je ovo izbor. ;)

pogotovo po tim smesnim nabavnim cenama. Prosto se covek zapita zasto si uopste i kupovao onaj 2600xt...

...I? :) Imal' josh kakav post kako bi se smejali ovako svi redom? :)
gx-x(c,v,a,s,d,f,r,w,q,r) kako god, ovo je samo test i nishta vishe, nemoj da te boli istina. ;)

Nazad
Vrh Dno