Šta je novo?

Sparkle 6600GT AGP, video-out...

Ji 4Tze

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
09.04.2001
Poena
845
kakav kabl dolazi u pakovanju?
konektor je ovakav, na slikama na netu videh da u paketu ide nesto sto lichi na obichan s-vhs kabl, u testu iz SK chitam kao ide S-VHS kabl a custom made s-vhs (mislim, ono sto se kupi na buvljaku ili naruchi) uopste ne pasuje u ovo, a ne secam sta se desilo sa originalom iz kutije, nebitno.
aj neko ko ima ovu karticu da mi pojasni sta mi tacno treba :)

ovo je in na karti:

svhs01-400.jpg

Kablic koji sam ja dobio izgleda kao na slikama sto cu ti prikaciti, a na maloj nalepnici na sredini kabla pise:
COMPUPACK
P/N: 5511A001-001
REV: D

Strana koja ide u GK je sa istim brojem pinova kao na slici tvoje GK
a sa druge strane ima:
1x composite out
1x SHVS out
Y, Pb i Pr konektore (RGB?)

Lepo si video na net-u, dakle, nista nalik Hichijevom kablu, vec nesto sto zaista lici na s-vhs kabl, i sa obe strane ima isti prikljucak...a pri tom nema neko malo parce plastikice medju pinovima, pa onda moze da uleti u Sparkle-a... Ja sam imao neki stari S-Video <-> Chinch adapter koji mi je ostao od neke tv kartice i samo sam odlomio :D to parce plastike (koje izgleda kao malo deblji pin) i onda je uleteo u Sparkle-a...da ti ne objasnjavam sad kako lepo :D .......

al ono, radi ti tv bez frke panike? mislim, deluje logichno.
znachi, obichan svhs bez ove (plave) plastike?

edit, sorry, malo sam razmisljao naglas :D

Poslednja izmena:
NATURLICH! Bas to....
Mislim, ja bas zbog tv-out-a i koristim ovaj adapter i naravno, sljaka kao leptir...

Ji, samo odlomi taj plasticni "zub" i nemas frke. Imam i ja istu karticu, Sparkle i nikakav "HDTV" kabl nisam dobio, nego sam onako odmerio odoka, polomio mu zub i to radi :d

E sad, imao sam problem druge vrste. Od 4 naizgled identicna kabla, 1 ima normalnu sliku, 1 crno-belu, 2 ne rade uopste. Kad neki od ova dva sto ne rade, zakacim na drugi TV, slika je tu, normalno. Totalna konfuzija :D

Samo tanak srafciger i KRC, lako se lomi ;)

Nazad
Vrh Dno