Šta je novo?

Spamer zaglavio bajbok

CAR

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
21.11.2000
Poena
1,045
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Citam jutros u Blicu... neki Amer, inspirativnog imena (Džeremi Džejns - naravno, ako su ga ovi ispravno napisali :D), zaglavio zatvor na 9 godina zbog spamovanja. I to je lik bio u Top10 spamera (tacnije, bio je osmi ;)).

Bogami, nema zezanja sa spamovanjem, odma' se zaglavi ;)

P.S. Sledeci je Maxa! :d:d:d:d

Poslednja izmena:
Podatak da je dnevno slao 5 miliona spamova govori sve.

Ok podatak koliko je slao poruka govori a da li govori koliko je zaradjivao, xe xe.

Ako je to onaj slucaj od pre mesec i nesto, gledao sam o njemu na VOA, zanimljivo je da nije pao zakonski zbog spama, jer tako nesto cak ni kod Amera nije skroz zakonski definisano, vec zbog laznog predstavljanja u cilju materijalne dobiti :D ili kako bi to vec pravnici rekli, u pricu je valjda upetljana i njegova sestra a zardio se koji milion $ :smoke:

thunderchase je napisao(la):
Da to nije onaj degen od 18 godina i trista kila? Je l' ima slika?
Nema/ne znam... ovde u Blicu je nije bilo, to je bila samo kratka vest, onako sa strane.

Ma, ja to samo zbog Maxonje... da se zabrine i on malo... :d

"Odveo bih ga u planinu i mesec dana bih ga seckao".
Hakere i slicne stvari podnosim i ponekad surujem sa njima, ali spamere ne mogu da trpim.Da ne kazem bas da ih mrzim.

Floyd je napisao(la):
pa taj je gori cak i od ivana_ivanica
Misliš da ivan_ivanic šalje manje od 5 miliona spamova dnevno? :p

wiz011 je napisao(la):
Misliš da ivan_ivanic šalje manje od 5 miliona spamova dnevno? :p

Oglasa, rekao bih. :type:

CAR je napisao(la):
Citam jutros u Blicu... neki Amer, inspirativnog imena (Džeremi Džejns - naravno, ako su ga ovi ispravno napisali :D), zaglavio zatvor na 9 godina zbog spamovanja. I to je lik bio u Top10 spamera (tacnije, bio je osmi ;)).

Bogami, nema zezanja sa spamovanjem, odma' se zaglavi ;)
Jes' ti ovu temu postavio da bi efikasno zaplasio sve one mladjane spamere na forumu, a? :D

P.S. Sledeci je Maxa! :d:d:d:d
A koliko vidim, pretis i "starijima"... :D :-devil-:

andjelkoyu je napisao(la):
Jes' ti ovu temu postavio da bi efikasno zaplasio sve one mladjane spamere na forumu, a? :D
Ma jok... iskljucivo zbog Maxonje! :d:d:d

Vrh Dno