Šta je novo?

Spam??

RasetaM je napisao(la):
Dodjoh sa ispita i uradio sam 4 od 6 zadataka, i bas sad nesto razmisljam i dosao sam do zakljucka da je najbolji antivirus program Norton Antivirus (bilo koji) :)

PETER NORTON SHOULD BE FX AND ctp; i sve vas onda zovem na (D)

TAKO NEKAKO,
Al idalje je AVP Najbolji

A i CS klan mi se zove AVP

Pa sta, ja stanujem pored pivare:p :D
i oni koriste Norton Antivirus

Pa ne vade valjda viruse iz piva Nortonom?

Samo ima tu jos nesto, klan se ipak zove Avala Voli Pivo a ne Avala Voli Pivaru!;)

RasetaM je napisao(la):
Ma Norton Antivirus jos im samo fali da dodaju opciju da sredjuje spamere kao sto je na primer moj staaaariii drugar FORCE, i kad je vec ovde samo da mu porucim:
"Force zaboravio sam ti kupiti HDD, ali valjda cu to obaviti ovih dana :) i polozio sam posmeni deo statistike, a usmeni cu morati da cekam do sledeceg roka :)"

a sta se ti musavi deresh!? ;)
Pihh.. ne postoji program koji moze da suzbije kvalitetan spam :)
Spamovanje je vrsta umetnosti.. posao koji zahteva kreativan napor i ne postoji algoritam koji neka tunjava limena skalamerija moze izvrsiti i suzbiti ga. Pri tom, naravno, ne mislim na one budalastine "osini po 100000*10^9182346 identicnih postova", vec na pravi, sofisticirani spam, gnjavaza besmislicama imbecilnih do srzhi, idiotluka od kog se ljudima krv ledi u zilama, svinjarijama koje razaraju nervni sistem korisnika i posredno uticu na rasturanje tastatura, pacova, monitora i ostale opreme :) ko je video krospostova sa YHV-a i "besmislene threadove", zna o cemu pricam. :)
Aj' zdravo.. a Djoncha, za 'ard nemas frku ;)

Jebani EUnet!!!!
Konektuje se pola sata (analogna centrala), pa onda kad se konektuje gnjavi do zla boga (2-3min po stranici foruma!!!) Dok meni ne popuste zivci i odem da uplatim na Yubc-u, pa kad potrosim sve ispocetka...

Ok da se vratim temi...

Bese ono AVP najbolji ili tako nesto?!
Ama bre Norton mozda ima veu bazu(?!) virusa , mislim onih cuda gde pise kakav je virus... definicija! Al AVP mi sa definicijama od pre pola godine radi bolje (i bolje nalazi viruse) nego NAV sa naj novijim!!!! U ostalom Nav nepotrebno crpi resurse, sta ce jednom anti virusu lepota?

Cini ti se, cini ti se, svi pricaju samo o NAV - u!!!

Vahavaha, NAV is the BEST;)

wekfjgewrhtiohyrtioerhgkrpieiypoierj;zjnrieoypy[5r40r'ge
r
erq3!@#%$+&95o#P_&(%^ AW"Lr2[1]04-=q925-0tgper

54069845y;'rty67-68956 97\5

Ups, ne znam sta mi bi:D

Odustajem od rasprave... nema svrhe, kad su svi uz avp!!!:p :p

Kegfu $#@YT $#(Y* RGwfog 2po48yt$#@^#%OY sfgo[ i^#
43 'yt'p3%I ^Y){#%&*Y(%#&5 y05 06i53-6 536i53 &^5o3[pyOpht oTEHPOGD){Y(%#&LP& O$%50y 05 y[5iyO&%^$ o&P Y)TE H{D Gh {DFOHDF{OIH L{DFKH)+# %PO%& !$)YEFO DF OG FOGHI#)%97-3587-45 ye ytiporejhgeq;8751y53&Y%OU Y*%#y873509yugh egdoi hu35-6835-9hgf'BV'SG#%yipo%#()^*%#guJWFDG FEOPG2

e OVO SE ZOVE UMETNOST!!!!!!!!!!!!!:D

Koliko ja vidim ovde svi pricaju o Nortonu :p

Opa pa ovaj thread sam propustio, naravski ;) da je AVP najbolji.

jdbgmgr.exe

Hmmm,posto se ovaj thread pretvotio u raspravu o antivirus programima,da priupitam nesto na tu temu.Dakle,prekjuce sam od jednog drugara dobila obavestenje da mi je poslao navedeni virus,da bi mi danas jedan drugar rekao da je to zapravo sistemski fajl.Ko je u pravu,tj. da li da ga brisem ili ne?
ps.:Norton ga nije prepoznao kao virus.
Hvalaaaa:wave;

Re: jdbgmgr.exe

barbie-girl je napisao(la):
Hmmm,posto se ovaj thread pretvotio u raspravu o antivirus programima,da priupitam nesto na tu temu.Dakle,prekjuce sam od jednog drugara dobila obavestenje da mi je poslao navedeni virus,da bi mi danas jedan drugar rekao da je to zapravo sistemski fajl.Ko je u pravu,tj. da li da ga brisem ili ne?
ps.:Norton ga nije prepoznao kao virus.
Hvalaaaa:wave;
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?s=&threadid=7634&highlight=jdbgmgr.exe

search opcija , koleginice, SEARCH OPCIJA boom :D

p.s.
Ajd' da budem fin, da ti skratim muke: tipicni hoax - sistemski fajl - ne diraj nista :cool:

Amon_Ra tako treba...:p :D

Ne secam se kad mi je stiglo pravo obavestenje o virusu, al si zivi mi salju hoax-e...:mad:

Najbolji nacin za otkrivanje (proveru) cimnes nekog ko nema net, i nateras ga da lupi search... i ako ga i on ima-poruka je definitivno hoax ((D)

Vrh Dno